Ronaldo odlučio, saopštenje sledeće nedelje, evo i razloga!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.07.2017.
16:25
Izvor: Sportske.net

Ćutanje će biti prekinuto, postoje nagađanja, ali Ronaldo će se oglasiti za par dana. Ovo je njegova odluka!

EPA/MARIO CRUZ
EPA/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Posle povratka sa Kupa Konfederacija gde ne igra na meču za treće mesto, Ronaldo je pohitao kući blizancima.

Nazvao ih je "blagom", devojčica i dečak od surogat majke će odrastati kao i Ronaldo junior pod nadzorom bake i porodice najboljeg igrača sveta.

Real čeka, ali čini se da će zvanično saopštenje biti objavljeno tokom nedelje.

Naime, Ronaldo blokira prelazni rok Madriđana jer je želeo da ode zbog pretnje zatvorom i optužnice o utaji poreza.

Kristijano je bio izričit, ali stvari su se promenile.

Jedni kažu da nema pravih ponuda, on je želeo u Junajted, ali se isprečio navodno Murinjo, u PSŽ mu se ne ide, dok je potpuno isključena Kina.

Postoji i verzija po kojoj ne želi ništa da rizikuje, i da upravo zbog stabilne porodične atmosfere, blizanaca ostaje u Madridu.

Zli glasovi govore i da će Real platiti porez, ali Kristijano će se pojaviti krajem meseca na prvom saslušanju. Ako prizna krivicu moći će da računa na novčanu kaznu i uslovnu, kao što se desilo Mesiju, sa druge strane rizikuje bez nagodbe zaista odlazak u zatvor.

U svakom slučaju, ako ostaje u Realu, prvi naredni potez biće prodaja Morate Mančester Junajtedu i verovatno kupovina Kilijana Mbapea, mada je neizvesno hoće li mladi fudbaler već ovog leta u Madrid.

Transfer priča leta, kako smo i pretpostavljali od početka neće biti realizovana, Ronaldo ostaje u Realu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
salle80
Tuesday, 04.07.2017
09:25

Secam se kad je Messi optuzen za utaju poreza Realovci stalno vikali lopov,lopovcina.... Nesto vas sada ne cujem za CR padavicara

avatar
Los Blancos No1
Monday, 03.07.2017
01:27

Kao što sam rekao kada je ovo počelo...ostaje u Realu a novine se moraju prodavati. Pri tome, zar ima neko od Reala bolji za tračeve...

avatar
xenon 1989
Sunday, 02.07.2017
18:23

O čemu izlizani ćuti? Kada će se oglasiti? Šta će reći? Drama, neizvesnost. :D Sa nestrpljenjem očekujemo izjavu koliko i izveštaj o vodostanju Dunava kod Bezdana. :D

avatar
Amar Zornic
Sunday, 02.07.2017
17:30

Niko zaista nije ni poverovao u to jer nema adekvatan klub koji bi ga uzeo . Timovi njegovog renomea su trenutno Barsa , Bajern i Juve . Nijedan od tih timova iz raznih razloga ga nmz dovesti

avatar
King
Sunday, 02.07.2017
17:04

Kako vi ste najavljivali da se nesto kuva, jedino nas par ovde je govorilo da Ronaldo nece nigde, vec u Realu, gde mu je najbolje.

avatar
Don Andres
Sunday, 02.07.2017
17:00

sve mi je jasno osim zasto ce blizanci odrastati pod nadzorom messijeve majke i porodice.. potpuno nelogicno

avatar
ProudKnight
Sunday, 02.07.2017
18:58

Najboljim fudbalerom na svijetu, smatra se onaj koji je u poslednjoj godini dodjeljivanja nagrade, istu i osvojio. Sve ostalo je stvar subjektivnog mišljenja. Ako mene pitaš, Mesi je čarobnjaki teško bih mogao bilo koga sa njim porediti, ali opšte je poznato da najboljeg igrača na svijetu za svaku sezonu, iznedri obično najbolji klub na svijetu, a to je prošle godine bio Real Madrid. Svi mi imamo drukčiju percepciju fudbala i fudbalske filozofije, s toga je možda nekome najvažnije da vidi nekoga da rešeta mreže, neko drugi možda u prvi plan stavlja stamene štopere ili vrhunske golmane, a neko kreatore i genijalce sredine terena, kao što je to u mom slučaju ili recimo u tvom, s ozbirom da si poštovalac Inijeste,baš kao i ja. Ipak, trebalo bi promijeniti pravila oko dodjeljivanja te nagrade ili komentari poput tvog nemaju smisla, jer njima izražavaš lične frustracije, a realno, ni ti, a ni ja, se apsolutno ništa ne pitamo, nego stručnjaci koji o toj nagradi odlučuju. Naravno, ima tu i drugih faktora, kao što je marketing, podrška javnosti, popularnost, veličina kluba itd. Na kraju bih dodao da je sigurno da će Ronaldo uzeti i petu zlatnu loptu, posebno nakon njegove najuspješnije sezone po trofejima na klupskom i nacionalnom nivou.

avatar
Don Andres
Monday, 03.07.2017
09:32

ja licno najboljim fudbalerom smatram igraca koji je upravo to. najbolji fudbaler. naravno individualno. a ronaldo nije ni blizu da to bude. covjek je individualno toliko los da ne bi smio biti u top 3 u izboru za zlatnu loptu da ona vise ima ikakvog smisla. sa ostatkom komentara se manje vise slazem.

avatar
Misosesic
Sunday, 02.07.2017
19:05

Zlatna lopta dve godine za redom govori drugacije.

avatar
Aloha
Sunday, 02.07.2017
16:52
avatar
Go Hard or Go Home
Sunday, 02.07.2017
16:36

Ronaldo je hteo u Junajted? To moze samo dejli mejl i skaj sports da tvrde i da se ulizuju svojim englezima. On je iz istog Junajteda koji je bio najbolji otisao u tada prosek tim Reala, sada ce iz najboljeg Reala u ispodprosecni Junajted😂