Ronaldo među Realovim legendama!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 19.02.2015.
12:31
Izvor: Sportske.net

Portugalac je golom u Nemačkoj zauzeo svoje mesto među legendama kraljevskog kluba.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Zabaležio je Kristijano Ronaldo nekoliko impresivnih statističkih podataka na sinoćnoj utakmici, pročitali ste ih OVDE.

U danu u kome je prekinuo svoj post od tri utakmice bez pogotka, Kristijano Ronaldo je ujedno uspeo svoje ime da upiše među legende Real Madrida.

Naime, pogotkom protiv Šalkea, Portugalac je postao treći strelac svih vremena za Real Madrid, ispred njega su samo Alfredo Di Stefano i neprevaziđeni Raul.

Ronaldo je sinoć stigao do brojke od 290 golova u dresu madridskog tima, izjednačio je rekord Karlosa Santiljane, a do ove brojke je stigao nakon (samo) 280 mečeva. Do Di Stefana mu je ostalo 18 pogodaka, španski mediji nagađaju da Portugalac neće imati problema da stigne do kote 308 do kraja tekuće sezone.

Do rekorda koji drži Raul će ipak morati malo da se pomuči.

Proslavljeni fudbaler kraljevskog tima, legendarni napadač je na prvom mestu večne liste najboljih strelaca Real Madrida sa postignuta 323 pogotka.

Hoće li do kraja ugovora sa Realom uspeti da se nametne kao najbolji ikada?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
@stats
Thursday, 19.02.2015
13:44

Pa ostalo mu je jos 33 gola do Raula?To nece stici jedino ako ga prodaju ovog leta.Ako ostane u Realu,Raula najverovatnije stize pre kraja 2015-e.

avatar
Gianluigi Buffon
Thursday, 19.02.2015
14:01

Natovariće on još 100-200 golova pre nego digne sidro iz Madrida.

avatar
ppera2
Thursday, 19.02.2015
14:13

Sa svakim golom nađe se barem 17 igrača koje je nadmašio, 10 sa kojima se izjednačio, 6 koje juri, 23 oborena rekorda po broju golova iz peterca od kada igra, u sezoni, u poslednjih 6, 12 ili 15 utakmica, u grupnoj fazi LŠ, u međusobnim mečevima protiv ovog ili onog kluba, od septembra ili novembra, od ovoga pa do onoga. I kada se svi drugi postignuti golovi sastave zajedno u bilo kom takmičenju, nisu ni upola značajni koliko jedan njegov gol.