Ronaldo je u centru pažnje, ali ON je ključ za titulu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.04.2015.
18:23
Izvor: Sportske.net

Hames Rodrigez je bio deo koji je nedostajao Karlu Anćelotiju prethodna dva meseca.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Konačno se vratio na teren nakon duže pauze, pokazao je iako rovit da se radi o sjajnom igraču i doprineo pobedi protiv Granade igrajući do 61. minuta meča kada je na izlasku sa terena dobio ogroman aplauz.

Ronaldo je dominirao tom utakmicom, postigao je 5 golova u pobedi od 9:1, pa je pomalo povratak Hamesa Rodrigeza ostao neprimećen u medijima.

Juče je Hames upisao jednu asistenciju kod prvog gola Kristijana Ronalda, a imao je još jedan fenomenalan potez kada je izbacio čitavu odbranu i kada je Benzema loše reagovao ne postigavši gol.

Upravo je to ono što je falilo Realu u prethodna dva meseca koliko je on bio povređen, malo više kreativnosti na sredini terena. To su dobili od strane Luke Modrića, sada će imati još više od sjajnog Kolumbijca.

Brojke kažu sledeće, jedna od najvećih zvezda Svetskog prvenstva u Brazilu ove sezone ima 12 golova  i 12 asistencija na 34 meča.


Real će uskoro biti potpuno kompletan, videćemo da li će uspeti da sustignu prednost Barselone koja u ovom trenutku iznosi 4 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke