Ronaldo je bolji nego ikad!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 13.10.2014.
21:21
Izvor: Sportske.net

Ronaldo je sjajno počeo sezonu, ali mnogi su se zabrinuli pošto je slika sa kesom leda na njegovom kolenu obišla svet. Ipak, Ronaldo je na konferenciji za novinare potvrdio da njegovi navijači nemaju o čemu da brinu i da je bolji nego ikad!

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo od početka sezone postavlja nove standarde. Ako nastavi ovim tempom pašće još mnogi rekordi, mnogi veruju da je Zlatna lopta ponovo njegova, ali Portugalac ne misli na to, već samo na dobrobit svog tima.

Iako ga često napadaju da misli samo na sebe i na bitku sa Mesijem za titulu najboljeg, Kristijano Ronaldo uvek u svojim izjavama ističe koliko mu znači timski uspeh, dok je lični uspeh lep, ali ono što se broji kada se podvuče crta su trofeji sa klubom.

"Ne razmišljam o Zlatnoj lopti, ima još vremena do toga. Naravno da bih voleo da je ponovo osvojim, ali to mi ne okupira misli", rekao je Ronaldo.

Portugalac umesto Zlatne lopte sanja triplu krunu sa Realom.

"Želim da osvojim sve sa Realom ove sezone. Krenuo sam sjajno u sezonu, klub sada igra odlično i jako sam zadovoljan. Lično, mislim da nikada nisam bio bolji, ali želim da nastavim da radim i budem još bolji. Želim da osvojim sve", istakao je Ronaldo.

Na kraju, Ronaldo je rekao da kesa leda na kolenu na klupi Portugala ne znači ništa.

"To je bila samo predostrožnost, ništa više. Nisam povređen niti osećam umor", tvrdi Ronaldo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke