Ronaldo i Bejl presudili Hetafeu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.01.2015.
13:51
Izvor: Sportske.net

Real upisao novu, 15. pobedu u Primeri! Ovog puta stradao Hetafe, koji je dugo odolevao, ali su Ronaldo i Bejl postavili stvari na svoje mesto.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Realova rezultatska kriza je i definitivno prošlost. Posle Espanjola, ekipa Karla Anćelotija danas je u nedeljnom matine terminu u okviru 19. kola Primere, deklasirala i domaći Hetafe rezultatom 3-0, čime se učvrstila na čelnoj poziciji.

Gosti su dominirali od samog početka meča, stvarali šanse, ali Marselo, zatim Hames Rodrigez, pa Toni Kros, nisu uspeli da u prvom poluvremenu iskoriste izgledne situacije i donesu prednost Realu.

U nastavku, domaći su odolevali do 63. minuta, kada su konačno kapitulirali pred Ronaldom. Benzema je odradio najveći deo posla, odlično je probio po levoj strani, a onda poslao loptu za Ronalda, koji sa nekih sedam metara rutinski šalje loptu u mrežu - 0:1.

A da Hetafe nema čemu da se nada u ovom meču, potvrdilo se samo četiri minuta kasnije. Brza kontra Reala, Hames Rodrigez je odlično proigrao Gareta Bejla, koji je izbio sam pred golmana domaćih i bez problema ga savladao - 0:2.

Naravno, CR7 je uvek gladan golova, a tu ''glad'' utolio je još jednim pogotkom, u 79. minutu, za konačnih 3-0. Ponovo je Hames Rodrigez bio u ulozi asistenta, odlično je centrirao sa leve strane, a Ronaldo udarcem glavom prosledio loptu u mrežu - 0:3!

Sve golove sa današnje utakmice možete da pogledate OVDE.

Program u okviru 19. kola Primere nastavlja se od 17 časova, kada Atletiko Madrid dočekuje Granadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Sergio (La Decima)
Sunday, 18.01.2015
14:54

Prvo poluvrijeme po meni jako lose odigrano. Getafe se je dobro branio, u drugom dijelu potpuno drukcija igra. Pohvalio bi Benzemu i Rodrigeza danas. Ronaldo i Bejl nisu nista napravili osim ovih golova. Idemo pobjediti Cordobu sad. Bravo decki.

avatar
BrutalnoIskren#7
Sunday, 18.01.2015
18:10

Nista osim golova ? Pa ukoliko se ne varam ovo je igra u kojoj je cilj postici gol. Inace Ronaldo je ucestvovao u skoro svakoj akciji. Mada je Isco fantastican, suvo zlato i sigurno mora biti neprikosnoven starter.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Sunday, 18.01.2015
23:29

Budi realan da Ronaldo u prvom dijelu nije nista pokazao. Za Iska se slazem.