Ronaldinjo u Šapekoenseu? Njegov agent konačno odgovorio!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.12.2016.
16:22
Izvor: Sportske.net

Hoće li Ronaldinjo obući dres Šapekoensea?

Povezane vesti

Roberto de Asis, brat i agent velikog Ronaldinja, odgovorio je na spekulacije o mogućem prelasku Brazilca u redove Šapekoensea.

Već danima se spekuliše da bi pojedini velikani mogli da obuku dres Šapekoensea, a nakon što se Eidur Gudjonsen i javno ponudio, na tu temu je govorio i Ronaldinjov brat.

''Što se tiče Šapekoensea, mi smo spremni da pomognemo, samo je pitanje na koji ćemo način to uraditi. Mislim da bi trebalo sa mnogo poštovanja i obzira da pristupimo toj temi, zbog samog kluba i najviše zbog familija koje su doživele tragediju. Kao i svaki Brazilac, još uvek smo veoma tužni zbog tog događaja. I Ronaldinjo i ja smo imali mnogo prijatelja u tom avionu i nadamo se da će familije žrtava prebroditi ovaj težak period'', rekao je Roberto de Asis uz napomenu da Ronaldinjo na stolu ima nekoliko ponuda.

''Ronaldinjo ima nekoliko ponuda iz Južne Amerike, dve iz Brazila, kao i iz Kine i MLS lige i Evrope''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Monday, 05.12.2016
18:31

Malo je glupo za reci, ali koda se stvara slika koda je fudbalski klub Šapekoense pretrpio najveci gubitak, a ne porodice poginulih putnika u tom avionu. Naprimer niko ne pise dali je neko ponudio tim porodicama neku novcanu pomoc, mozda su neke porodice samo ziveli od prihoda koji je donosio u kucu fudbaler Šapekoensea. Klub ko klub ce se podici, ali porodice nikad nece moci nadoknaditi gubitak.

avatar
Monday, 05.12.2016
18:21

Ako vec ne namerava da zavrsi karijeru, bolje da ne ide u te leve klubove, igranje za ovako ozaloscen i teskom tragedijom pogodjen klub ce ga podici na jos veci pijedestal ako je to ikako moguce...

avatar
Al(a)din
Monday, 05.12.2016
18:14

Terzo brate reaguh