Romina 'pozitivna nula'

Autor: Boban Filipović
sreda 09.12.2015.
23:38
Izvor: Sportske.net

Iako nisu savladali BATE Borisov na 'Olimpiku' i uprkos propuštenoj pobedi da se revaširaju šampionu Belorusije kojim bi prebrinuli sve brige oko nastvka takmičenj u eliti, fudbaleri Rome ipak imaju mnogo razloga za zadovoljstvo...

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Prvi i osnovini je što je remi protiv Belurusa bio dovoljan za plasman u nokaut fazu Lige šampiona, Rudi Garsija i njegovi puleni duguju za to zahvalnost aktuelnom šamapionu Barseloni koja nije dozvolila iznanađenje u meču protiv Bajera iz Leverkuzena iako je za ekipu Luisa Enrikea (slučajnost ili ne, bivšeg trenera Rome) on imao revijalan karakter.

Najvažniji meč sezone za 'Vučicu' završen je najnepopularnijim rezultatom, što, iako tako ne zvuči, može i mora da bude ohrabrenje za 'Đaolorose'.

Zbog čega?

Zato što je na taj način Roma prekinula neverovatan niz od 27 utakmica u evrotamičenjima na kojima nije uspela da sačuva svoju mrežu!

To je bio drugi najduži niz u istoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Thursday, 10.12.2015
04:33

kakva je ovo trual ekipa ,najjgadniji su mu od italijana,a u globalu posle farse ....

avatar
Thierry Henry
Thursday, 10.12.2015
01:29

Ter Štegenu sveću da pale.

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 10.12.2015
01:01

Da se zahvale ter Stegenu.

avatar
real4ever
Thursday, 10.12.2015
00:59

Oni su stvarno sramota. Jednog Batea ne pobijediti kod kuće je bruka. Osvojili su 6 bodova. Kada se sjetim prije dvije godine Napoli osvojio 13 bodova pobijedio i Dortmunda i Arsenala nije prošao dalje, ovi prođoše. Nekad ova igra zna biti tako nepoštena. Ne govorim to zbog Leverkuzena koji isto nije zaslužio prolazak dalje zbog silnih prilka koje su promašili, nego u globalu. Definitivno su najslabija ekipa koja je prošla, ali ne mora da znači da će i na proljeće biti isto. Možda budu tempirana bomba i da doguraju daleko. Italijani su majstori u tome. Mnogo puta i na svjetskim i evropskim prvenstvima su jedva prolazili grupe, a poslije lagano dolazili do polufinala, finala i na kraju osvajali.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 10.12.2015
11:38

Daleko od tog da imam pohvale za Rominu igru, ovo je verovatno najsrecniji prolaz dalje u poslednjih 10 godina, ali oni trenutno igraju bez dva najbolja igraca ove sezone. Salah i Zervinjo su im 90% posto napada, i ako nisu direktno strelci onda su namestili gol Dzeku. A za razliku od Reala, Bajerna, Barse i slicnih oni nemaju da puknu 30 miliona na izmenu. Takvi timovi imaju neku sansu samo kompletni. Pa i jedan Real je prosle sezone ostao bez titule zato sto se Modric povredio u kljucnoj fazi...

avatar
cammereturn2
Thursday, 10.12.2015
16:39

Zavisi koji italijanski klub nije isto poredit jednu Romu sa naprimjer JUventusom ...