Romin 'senat' danas odlučuje o sudbini Rudija Garsije

Autor: Lazar Mitrović
ponedeljak 11.01.2016.
12:06
Izvor: Sportske.net

'Šefovi' kluba iz Rima danas će održati sastanak u Sjedinjenim Američkim Državama.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Čelnici kluba iz 'Večnog grada' danas će održati sastanak u Majamiju gde će se, između ostalog, razgovarati o budućnosti francuskg stručnjaka.

Veliki deo navijača 'Vučice' okenuo se protiv Francuza, i žele da mu 'vide leđa'. Roma igra veoma promenljivo ove sezone, i u poslednjih 7 mečeva je zabeležila samo jednu pobedu.

Predsednik 'Đalorosa' Palota je ranije izrazio nezadovoljstvo igrom Rome i odsustvom pobedničkog mentaliteta, i zalaže se za novo ime na 'kormilu' kluba.

Direktor kluba sa 'Olimpika' Mauro Baldisoni, otputovao je u Majami gde će se, pored razgovora o projektu u vezi sa stadionom, odlučivati o daljoj sudbini Rudija Garsije.

Kako navode italijanski mediji, u slučaju da francuski trener ne dobije podršku, Roma već ima spisak želja njegovih naslednika. U tom slučaju, kandidati za 'kormilo Rome' su Lučijano Spaleti, Marselo Bijelsa i Horhe Sampaoli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Monday, 11.01.2016
17:25

nije ni sampaoli za bacanje

avatar
Barcelonista
Monday, 11.01.2016
15:53

I ja mislim da bi ih Bjelsa pospremio i da bi konacno od Rome tim napravio. Taman krenu kako treba, uzmu malo poena na pocetak sezone, ljudi se ponadaju i oni onda odluce da im se ne igra fudbal.

avatar
SamoPosteno
Monday, 11.01.2016
14:01

Bijelsa bi njih preporodio. :D