Romi samo bod, Juve ima priliku za beg!

Autor: Boris Jovanović
subota 17.01.2015.
22:40
Izvor: Sportske.net

Palermo zaustavio neubedljivu Romu, na kraju 1:1, u nedelju će Juventus imati priliku da pobegne jedinom rivalu pet bodova na vrhu tabele.

Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini
Beta/AP Photo/Alessandro Fucarini

Povezane vesti

Šok za Rimljane na startu, greška Astorija, igrač kao Dibala ne prašta, drugi minut, Južnoamerikanac koristi poklon 1:0 za Sicilijance.

Zbunjena Roma nije uspela da pošteno ugrozi Sorentina u prvom delu. Mnogo je istumbao Garsija tim, to se osvetilo "Vučici".

U nastavku su gosti na vreme izjednačili, posle centaršuta i vraćene lopte u peterac Strotmana, Matija Destro pogađa za 1:1.

Očekivali su se uraganski napadi Rome, ali najbolju šansu imao je Dibala, Palermo se bez problema branio, a očigledno da ni Rimljani nisu u formi. Kao i u gradskom derbiju spasili su se poraza u nastavku, ali remijima neće daleko stići u borbi za titulu. Na kraju je Roma imala i sreće, Beloti u 95. minutu zaustavljen u sumnjivoj situaciji, bio je sam pred De Sanktisom, izgleda da nije bio ofsajd i da je Palermo oštećen.

Sada su na -2 od Juventusa koji u nedelju uveče dočekuje Veronu, ako dobije na +5 je posle prvog dela šampionata što je već ubedljiva prednost.

Golove sa "Barbere" možete videti ovde.

U prvom meču dana, takođe bez pobednika i bez golova u Empoliju gde je gostovao Inter.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Minus mi ustase daju
Saturday, 17.01.2015
23:43

Gotovo je ovde 80% posla, Juve je demolirao Veronu u Kupu, sutra ce biti repete punjenja.