Romi dosta par minuta, Lacio platio promašaje!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.09.2014.
16:52
Izvor: Sportske.net

Rimljani lako savladali Kaljari i preuzeli čelnu poziciju na tabeli. Lacio promašivao, surovo kažnjeni u finišu. Miha prijateljski u Sasuolu...

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Kaljari nije dugo potrajao na "Olimpiku". Zemanov tim je za par minuta primio dva gola, Roma je sa pola gasa slavila i na osnovu gol razlike preuzela čelnu poziciju u Seriji A.

Već nakon desetak minuta je Florenci asistirao Destru koji se našao sam ispred Kranja i nije pogrešio. Dva minuta kasnije sve je bilo rešeno, ovoga puta je Keita uposlio Žervinja, proradila je afrička veza, 2:0 za Romu posle 13. minuta, gosti nemoćni da uzvrate.

Domaćin je rutinski priveo posao kraju, Ljajić je dobio šansu posle dvadesetak minuta, a "Vučica" je prištedela snagu za vanredno kolo u sredu u kome gostuje u Parmi.

Golove sa "Olimpika" možete videti ovde.

Lacio se ispromašivao u prvom poluvremenu u Đenovi, imali su deset udaraca na gol, Filip Đorđević je pogodio prečku, ali je Perin golman domaćih ponovo bio odličan.

Basta se povredio i izašao na poluvremenu, u drugom delu je tempo pao, domaćin se bolje branio, a ulaskom Pinilje bili su opasniji pred golom Beriše i mogli i da kazne promašaje "Orlova". Na kraju, Lacio je ostao sa desetoricom, Holanđanin De Vrij je dobio crveni karton pet minuta pre kraja, a ono što je najavljivao Čileanac Pinilja je realizovao u 87. minutu kada je posle akcije Perotija doneo minimalni trijumf od 1:0 Ligurijcima.

U trećoj popodnevnoj utakmici takođe je ostalo 0:0, Sampdorija je odolela u Sasuolu. Domaćin je imao zrelije šanse u prvom delu, meč uglavnom dosadan, a stiče se utisak da su oba tima bila zadovoljna podelom plena.

U matineu je Parma preokretom odnela bodove iz Verone, juče smo videli remi Ćezene i Empolija, kao i pobedu Juventusa u derbiju protiv Milana.

U kasnom popodnevnom terminu od 18 časova Atalanta dočekuje Fiorentinu, Udineze Napoli, dok kolo zatvaraju večeras od 20:45 Inter na Siciliji i Torino koji dočekuje Veronu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke