Roma zaboravila da pobeđuje!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.04.2015.
16:53
Izvor: Sportske.net

Romi samo bod protiv Atalante, do kraja nas čeka mrtva trka rimskih rivala za drugo mesto. Dan remija u Seriji A, četiri od pet mečeva završeno bez pobednika. Slavio jedino Palermo...

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Za Romu je počelo dobro, posle akcije Ljajića je Stendardo igrao rukom, Toti pretvara penal u gol.

Posle par sjajnih poteza Ljajića, Roma nije uspela da duplira vođstvo. Do izjednačenja stiže Atalanta. Novi penal, Astori je srušio Emanuelsona inače bivšeg igrača Rome, "Tenk" Denis precizan sa bele tačke, 1:1.

Do kraja poluvremena šanse za Totija i Mbivu na jednoj, Papu Gomez je imao priliku na drugoj strani.

U nastavku malo prave igre, dosta problema za Rimljane koji nisu ni senka ekipe iz prvog dela šampionata.

Najbolju šansu Roma je imala desetak minuta pre kraja kada je Miljaćo izbacio loptu sa gol linije i spasao siguran pogodak. Na kraju samo bod za "Vučicu" koja je sada izjednačena sa Laciom, ovi timovi su na deobi drugog mesta.

Italy Soccer Serie A

Glavna zvezda meča na Siciliji bio je malo poznati Bufarin Čočev. Oba puta je Dibala učestovao u akciji, Bugarin je dva puta savladao golmana Đenove Lamanu za ubedljivu prednost Palerma. Đenova je u drugom poluvremenu smanjila preko Jaga Falkea.

U Veroni remi, Kjevo je u finišu prvog poluvremena golom veterana Pelisijera poveo, asistent je bio Međorini. "Zebrete" su do boda stigle u nastavku. Tero, bivši igrač Kjeva je centrirao a Slovenac Cezar savladao svog golmana Bizarija.

Parma igra sjajno, iako odavno ispala, a budućnost kluba je neizvesna.

Poveli su u Empoliju golom Lodija koji je matirao Sepea, pošto se lopta odbila od Ruganija. Do poluvremena preokret, Makarone je savladao Mirantea, da bi do odmora posle kornera Toneli nadskočio Koštu i doneo prednost Empoliju. "Dukali" se nisu predavali, Belfodil je dvadesetak minuta pre kraja izjednačio rezultat, do kraja je Koda mogao gostima da donese pobedu.

Italy Soccer Serie A

U prvoj utakmici dana, miroljubivo u Emiliju, Sasuolo i Torino su podelili bodove. Vodio je domaćin golom Berardija, bod "Bikovima" koji su želeli više je doneo Kvaljarela sa bele tačke u nastavku.

Juče su Samp i Ćezena igrale bez golova, Juve je savladao Lacio sa 2:0 i praktično potvrdio novu, četvrtu titulu prvaka.

Golove sa popodnevnih mečeva možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke