Roma u problemu - Žervinjo pauzira tri nedelje!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.03.2015.
17:25
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Italije saopštio je da trener Rudi Garsija neće moći da računa na Žervinja u naredne tri nedelje zbog povrede.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Fudbalski klub Roma ući će u završnicu italijanskog šampionata oslabljen usled povrede Žervinja Kuasija.

Vicešampion Italije i trenutno drugoplasirani tim na tabeli Serije A saopštio je u utorak da je Žervinjo doživeo povredu zadnje lože zbog koje će van terena provesti naredne tri nedelje.

"Medicinski testovi otkrili su istegnuće zadnje lože prvog stepena. Žervinjo će početi rehabilitaciju već od srede ujutru ali će oporavak potrajati najmanje tri nedelje" stoji u saopštenju Rome.

Reprezentativac Obale Slonovače povredio se nastupajući za nacionalni tim a nema sumnje da će njegov izostanak poremetiti planove Rudija Garsije imajući u vidu da je Žervinjo na 30 utakmica u svim takmičenjima postigao 7 golova i ostvario 4 asistencije.

Roma se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 14 bodova zaostatka za Juventusom pa će u završnici sezone umesto borbe za Skudeto morati da se bori za ostanak na drugoj poziciji koja garantuje direktan plasman u Ligu šampiona.

Narednu utakmicu u okviru 29. kola italijanske Serije A Roma će odigrati 4. aprila pred svojim navijačima protiv ekipe Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke