Roma skuplja ''zrno, po zrno'', a Juve sve dalje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
22:46
Izvor: Sportske.net

Rimljani i večeras u Firenci nastavili seriju remija, pa sve više gube korak za Juventusom u trci za titulu. Ljajićev gol slaba uteha za ''Vučicu''.

Beta/AP Photo/Fabio Muzzi
Beta/AP Photo/Fabio Muzzi

Povezane vesti

U poslednjoj večerašnjoj utakmici 20. kola, Fiorentina i Roma su podelili bodove, završeno je 1-1, pa sada Rimljani zaostaju velikih sedam bodova za vodećim Juventusom.

Prvo poluvreme je pripalo domaćem timu, a bolju igru ''Viole'' krunisao je Mario Gomez vodećim golom u 19. minutu meča, posle Pizarovog udarca sa dvadesetak metara.

Do kraja prvog dela bilo je još par prilika za Fiorentinu, jednu je imao i naš Nenad Tomović, ali je ostala na snazi minimalna prednost.

Početak drugog dela igre protekao je u znaku Adema Ljajića, bivšeg fudbalera Fiorentine. On je na pravi način ispratio odličnu akciju Iturbea i iz ''srca kaznenog prostora rutinski zatresao mrežu.

Imala je Roma dovoljno vremena za preokret, ali u tome nije uspela, pa je tako upisala i treći uzastopni remi u poslednja tri kola Serije A.

Ljajića je u finišu meča zamenio Maikon, dok je u redovima Fiorentine Nenad Tomović odigrao svih 90 minuta.

Golove možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Aleksic
Sunday, 25.01.2015
23:48

Juve je klasa u Italiji i to je to. Niko ga neće stići još dugo. Još samo da dodje i ova presuda oko Farsopolija pa da se krene i ka evropskom vrhu.