Roma prokockala pobedu u poslednjoj sekundi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.12.2015.
17:09
Izvor: Sportske.net

Nisu je ni zaslužili, ali su bili blizu posle poklona Padelija. Ipak, Maksi Lopez spasao "Bikove" sa penala u poslednjem minutu.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

U prvom poluvremenu na Olimpiku u Torinu, domaćin nešto bolji, Roma sa većim posedom, ali nisu bili konkretni.

Na drugoj strani dve dobre akcije Belotija koji je dobio dosta samopouzdanja nakon gola protiv Bolonje prošle nedelje.

U drugom poluvremenu Roma nešto konkretnija Naingolan i Džeko su mogli da donesu prednost "Vučici", a na drugoj strani je Brazilac Pereš stvarao dosta problema na levom boku "Bikova".

Ipak, videli smo uzbudljiv finiš, kada su svi verovali da će završiti bez golova.

Pjanić je uspeo da savlada Padelija, a golman Torina snosi krivicu za gol! To je bio centaršut, niko nije dirao loptu, ona je odskočila ispred zbunjenog čuvara mreže domaćih i završila u mreži. Ali, Roma je zaboravila da pobeđuje.

Na samom kraju, praktično u poslednjim sekundama, velika greška odbrane Rome prethodila je izjednačujućem pogotku Torina, penal za "Bikove", strelac je bio Maksi Lopez, novi neuspeh za Rimljane, ostali su četvrti, ali je ovo šansa za rivale da im dodatno odmaknu.

Golove možete videti ovde, sinoć je u premijerno meču 15. kola Juventus slavio protiv Lacija u Rimu 2:0, a večeras Inter dočekuje Đenovu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Konte
Saturday, 05.12.2015
19:43

Baš onako kako sam očekivao, posle debakla od Barse puklo samopouzdanje i eto pada u rezultatima. Skoro isto kao i prošle sezone posle Bajerna. Odbrana Rome je jedno veliko razočarenje, ne znam kako oni planiraju da se bore za titulu u Italiji sa tom tužnom odbranom.

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 05.12.2015
20:24

Pa i nece se boriti, ekipa sa onako tuznom odbranom u Italiji ne moze da se bori za titulu. Inter, Juve i Napoli 3 glavna kandidata!

avatar
Saturday, 05.12.2015
20:28

Napoli, Juve i Inter favoriti za titulu.

avatar
Juventus Torino
Saturday, 05.12.2015
19:27

pa gdje su euforicni mnogobrojni navijaci rome??prosle sezone su prijetili 10-ak kola...ove su ranije odustali?navijaci kluba koji je kroz citavu historiju osvojio tri skudeta su bili mnogo jaki na rijecima i prijetnjama? forza juvee..peta u nizu..!!

avatar
juventino
Saturday, 05.12.2015
19:19

Sumnjiv penal za toro..ali dosta su ovakvih penala svirali za romu ove sezone, vrati se to sve..nnPolako se topi prednost za vodecim..do nove godine juventus je tu na 4-5 bodova od prvog mjesta.

avatar
Dača
Saturday, 05.12.2015
18:53

I tako se polako završava još jedna Romina priča o tituli. Počeli su dobro, pobedili Juve, u lš igrali nerešeno sa Barsom a zatim je usledio sunovrat. Podsećaju me na Liverpul sa Rodžersom. Titula nije izgubljena ali Romi je potreban bolji trener jer ako se ovako nastavi mogu se očekivati odlasci najboljih igrača a tu pre svih mislim na Pjanića.

avatar
INTERnacionalista
Saturday, 05.12.2015
18:51

..Dzeko pretedent za kantu polusezone!

avatar
Vladimir Simovic
Saturday, 05.12.2015
18:14

Juve namestio! :D

avatar
Serie A Fan
Saturday, 05.12.2015
18:14

Treba napomenuti da penal kao takav nije ni postojao. Glavni sudija se čak nije ni oglasio već pomoćnik koji je iz nekog razloga digao zastavicu. Romina odbrana jeste kriminalna. Napravili su veliku grešku kada su dopustili Torinu tu šansu u finišu, ali penala jednostavno nije bilo. Čak je i onaj juventin komentator sa Arene to priznao.

avatar
Juventino SS
Saturday, 05.12.2015
18:12