Roma odradila svoj deo posla, čeka se Torino!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.05.2016.
14:27
Izvor: Sportske.net

Današnji program u okviru pretposlednjeg kola Serije A počeo je utakmicom u Rimu, gde je Roma lako izašla na kraj sa ekipom Kjeva. Veliki jubilej Frančeska Totija začinjen njegovom asistencijom u finišu meča.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Ekipa Rome danas je na svom ''Olimpiku'' dočekala Kjevo i rutinski trijumfovala rezultatom 3:0.

Ova pobeda je Rimljane, bar do večeras, ''pogurala'' na drugo mesto na tabeli, koje vodi direktno u Ligu šampiona, a da li će Toti i drugovi tu i ostati, zavisi i od ishoda večerašnje utakmice između Torina i Napolija koji bi mogao da se vrati na drugo mesto.

Na vodeći gol Rimljana čekalo se 18 minuta, kada je Rađa Naingolan sa nekih petnaestak metara poslao loptu u donji desni ugao gola gostiju, a prednost je duplirana dvadeset minuta kasnije, kada je Pjanić sjajno centrirao iz kornera na drugu stativu, a na pravom mestu bio je Ridiger, koji je loptu glavom prosledio u mrežu - 2:0.

U nastavku je za domaće sve bilo rutina, a navijače je posebno obradovao ulazak legende kluba Frančeska Totija, koji je u 59. minutu zamenio Salaha i tako upisao svoj 600. nastup u Seriji A.

Da ovacije na njegov račun budu još jače, Toti se u samom finišu meča potrudio sjajnom asistencijom kroz sredinu za Pjanića, koji postavlja konačnih 3:0.

Golove možete da pogledate OVDE.

Što se tiče naših internacionalaca u ekipi Kjeva, Radovanović je bhio u startnoj postavi, ali je zbog povrede morao van terena već posle 12 minuta, dok je Nikola Ninković, kao i obično, ceo meč odgledao sa klupe.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mak_juventino
Sunday, 08.05.2016
14:47

Lepa pobeda , lepa atmosfera na tribinama , Spaleti je vratio osmeh na lica igracima i navijacima ! Bravo ! Za nesto vise , recimo Scudeto , treba jos nesto vise ...