Roma odlučila - Toti ostaje u klubu i na terenu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.05.2016.
20:07
Izvor: Sportske.net

Spekulisalo se u završnici sezone da će Frančesko Toti napustiti Romu ili da će preuzeti neku od pozicija u administraciji kluba iz Rima, ali je generalni direktor Mauro Baldizoni danas stavio tačku na te priče.

asroma.com
asroma.com

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala i poštovaoci lika i dela Frančeka Totija (39) imaće priliku da uživaju u igri "Princa Rima" i naredne sezone, potvrdio je za klupsku televiziju generalni direktor Mauro Baldizoni.

U završnici sezone mnogo se govorilo o budućnosti Frančeska Totija, a pominjana su dva scenarija. Jedna od opcija bila je da Toti napusti Romu i preseli se u neki od klubova iz MLS-a, dok je drugi scenario podrazumevao da "Princ" okači kopačke o klin i dobije funkciju u voljenom klubu.

Ništa od toga se neće dogoditi, barem ne u narednih godinu dana, pošto je generalni direktor Rome u petak otkrio da klupska legenda ostaje na "Olimpiku" i to u svojstvu igrača.

"Frančesko je legenda, simbol Rome i fudbala uopšte. Dobro mu ide i nastaviće da radi ono što najbolje ume" rekao je Baldizoni.

Na taj način odbačene su sve spekulacije vezane za Totijevo povlačenje što znači da će legendarni kapiten Rome i sa svojih 40 godina biti deo ekipe a po završetku naredne sezone priključiće se stručnom štabu.

Frančesko Toti je završnicu sezone odigrao na visokom nivou iako je priliku dobijao sa klupe, pa je tako u više navrata bio "džoker" Lućana Spaletija sa kojim je početkom proleća ušao u sukob.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 20.05.2016
22:26

Neka igra još 10..

avatar
Realan tip
Friday, 20.05.2016
20:44

No Totti, no party!

avatar
fcb
Friday, 20.05.2016
20:22

To je okej, Toti je simbol Rome i velika legenda, ali ipak mora neko da skupi muda i da mu objasni da ipak ne može da dobije onu minutažu koju bi on htio.

avatar
DjovaneElber
Saturday, 21.05.2016
09:47