Roma i Sevilja odigrale spektakularan meč!

Autor: Boban Filipović
petak 14.08.2015.
23:18
Izvor: Sportske.net

'Vatromet' golova viđen je na sparing utakmici na rimskom 'Olimpiku' između vicešampiona Italije i osvajača Lige Evrope.

twitter@OfficialASRoma
twitter@OfficialASRoma

Povezane vesti

'Vučica' je fantastično otvorila meč, Edinu Džeku je trebalo manje od četiri minuta igre u dresu novog kluba da postigne prvenac u maniru rasnog golgetera.

Već u 8. minutu je 2:0, strelac je bio Vasilis Torosidis, reprezentativac Grčke je veoma precizno tukao po zemlji sa distance iz solo-prodora.

U samom finišu prvog poluvremena, Roma je overila 'poker'.

Džeko je još jednom pogodio mrežu Rika krunisavši tako prelepu akiciju koji su iskreirali Salah, Pjanić i Maikon, a do odlaska na odmor upisao se i Rađa Naingolan na asitenciju 'Dijamanta' sa desnog boka.

Posle desetak minuta igre u nastavku pukla je 'petarada', Mohamed Salah je pobegao čuvarima po desnom krilu, iskoristio odličan dubinski pas Maikona i u stilu Peđe Mijatovića zakucao loptu u bliži ugao gola rivala. Egipćanin je kao i dvostruki strelac Džeko demonstrirao da će biti ogromno pojačanje Rome.

Nešto 'jače' po isteku sata igre na semaforu stoji 6:0, kapiten Frančesko Toti je bio je precizan sa penala tek što je ušao u igru.

Indonesia AS Roma

Sevilja je spasila čast u poslednjih 20 minuta, Andalužani su, slično kao na utakmici Superkupa Evrope kada su u finišu meča u Tbilisiju protiv Barselone postigli tri gola, večeras čak četiri puta tresli mrežu Morgana De Sanktisa.

'Romanistima' je usled veoma viskog vođstva opala koncentracija u finišu, strelci za goste iz Andaluzije su bili (redom) Denis Suarez, Huan Antonio Rejes, Koke pa ponovo Denis Suarez za konačnih i neverovatnih - 6:4.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Saturday, 15.08.2015
14:47

Уз докторску партију Едина Џека!

avatar
Real-an
Saturday, 15.08.2015
02:27

strasan mec , sevilja bar daa koji gol za razliku od farse ...

avatar
Saturday, 15.08.2015
00:02

Dobar pocetak za Romu.

avatar
Непобедиви
Friday, 14.08.2015
23:54

Sevilja u 2 meca dala 8 golova i oba meca izgubila. ta ti je fudbal...

avatar
Joker
Friday, 14.08.2015
23:37

Dobar početak za Romu, nova pojačanja opravdavaju svoj dolazak. Potrebna je mala korekcija u defanzivi i Roma je spremna za predstojeću sezonu. Sevilja je pokazala još jednom veliku želju za igrom i nakon teškog rezultata. Svaka čast! Forza Roma!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 14.08.2015
23:32

dobro igrala roma mada moraju da dovedu pojacanja u odbrani barem 3 igraca 2 beka i jednog stopera...dzeko ce biti strasno pojacanje kao i salah...akcija kod treceg gola rome je neverovatna kako su samo izbacili celu odbranu sevilje...ali opet se vidi da je pjanic tu jedan od glavnih igraca dosta akcija polazi od njega

avatar
Romanista
Saturday, 15.08.2015
00:44

Izjavio je Rudi posle utakimice da dolaze dva stopera i jedan bek..Bek pretpostavljam Digne,izgleda da se desni nece dovoditi po svemu sudeci oslonice se na Maikona i Florenzija tu a po potrebi i Torosidisa,koji ce vervatno biti prekomandovan na levom i rotirati sa Digneom.Mada nista jos nije sigurno,ja se nadam Brunu Perezu.Dva stopera dolaze izgleda sigurno,navodno jedan od njih bi mogao da bude Mamadou Sakho iz Liverpula,njegov agent je twitovao kako je u Italiji i pregovara sa Romom.Drugi je Rudiger mladi stoper Stutgarta koji je trenutno povredjen ali se ocekuje da se vrati na teren do septembra.Obojica su odlicna igraca.Sa Rudigerom je navodno dogovor postignut samo jos da se klubovi dogovore,ukoliko objica stignu iamcemo odlicu odbranu sa Kastanom i Manolasom jos..

avatar
Dersie
Saturday, 15.08.2015
08:45

Veze ti nemas.