Rohova povreda ozbiljna, Junajted ponovo bez odbrane!

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 02.11.2014.
18:11
Izvor: Sportske.net

Tek što je Junajted uspeo da sastavi kakvu-takvu odbranu posle oporavka određenih igrača, na sledećoj utakmici će ponovo morati da eksperimentiše, zbog crvenog kartona Smolinga i povreda Markosa Rohoa.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaler Mančester Junajteda Markos Roho povredio je rame na današnjoj utakmici sa Mančester Sitijem, i nije još uvek poznato kada će moći da se vrati na teren.

Trener Junajteda Luj Van Gal nije mogao britanskim medijima posle utakmice da potvrdi koliko će argentinski bek biti van terena.

"Dislocirano mu je rame, tako da ne možemo da znamo koliko će dugo trajati oporavak", rekao je Van Gal i dodao da Roho sigurno neće biti u timu protiv Kristal Palasa u narednoj utakmici.

Roho je iznet sa terena u 55. minutu susreta pošto se povredio u duelu sa defanzivcem Sitija i sunarodnikom Martinom Demikelisom.

Van Gal će imati problema da sastavi tim za narednu premijerligašku utakmicu, pošto neće moći da računa i na povređene odbrambene igrače Fila Džonsa i Džonija Evansa.

Junajted će protiv Kristal Palasa u subotu biti i bez Krisa Smolinga koji je isključen na utakmici sa Sitijem zbog dva žuta kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke