Rodžers uverava da će da istraje

Autor: Beta Beta
petak 12.12.2014.
20:14
Izvor: Beta

Menadžer Liverpula u današnjem obraćanju medijima pred derbi sa najvećim rivalom Mančester Junajtedom u gostima istakao da je odlučniji nego ikada da uspe u slavnom klubu sa "Enfild Rouda".

Beta/AP Photo/PA, Lynne Cameron
Beta/AP Photo/PA, Lynne Cameron

Povezane vesti

Loš početak sezone 'Redsa' uslovio je medijske spekulacije da bi Brendan Rodžers mogao da bude otpušten, ali Severni Irac se ne predaje tako lako.

"Ja sam odlučniji nego ikad da uspem ovde. Igrači znaju šta se od njih očekuje, Liverpul je jedan od najvećih klubova na svetu", rekao je Rodžers za britanske medije.

Liverpul u nedelju od 14.30 gostuje Mančester Junajtedu u 16. kolu Premijer lige.

"Ovo je uvek velika utakmica. Uvek je više od fudbala"
, dodao je Rodžers.

Klub s Enfilda je prošle sezone pobedio Junajted sa 1:0 na Old Trafodu, dok je na svom terenu trijumfovao sa ubedljivih 3:0. Međutim, 'Redsi' ove sezone igraju mnogo slabije nego prošle i trenutno je deveti na tabeli sa 21 bodom, dok su 'Đavoli' treći sa 33 sakupljena boda.

Britain Soccer Premier League

Menadžer Mančester Junajteda Luj Van Gal je na današnjoj konferenciji za novinare, između ostalog, izjavio da je Liverpul do sada bio "žrtva loše sreće".

"U poslednjih nekoliko utakmica Liverpul nije imao sreće. To mora da se preživi, mi smo uspeli da preživimo naših prvih pet utakmica u sezoni", kazao je Van Gal.

Holanđanin je najavio i da Anhel di Marija neće biti spreman za derbi s Liverpulom, a potom je i odao priznanje svojim igračima za niz od pet pobeda.

"Premijer liga nije laka i svaka utakmica protiv tima sa dna tabele je teška", zaključio je bivši selektor 'Oranja'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Friday, 12.12.2014
21:36

Nista Van Gal nije bolji trener od Rodzersa....Liverpul mu treba dati jos jednu sansu,on se trudi koliko moze,ali zaista nema dovoljno kvalitetne igrace na raspolaganju,pa zato i ne cude ovako lose igre i los plasman na tabeli...Evo Van Gal ima 10 puta jaci i skuplji tim od Rodzersa,pa se Junajted muci i ne igra dobro.

avatar
Аполо
Friday, 12.12.2014
22:32

Rodzers je imao katastrofalan izbog pojacanja, mislim da je to glavni razlog zasto Liverpool igra tako lose ove sezone jer su prosle sezone bili nadomak titule. S druge strane, Van Gal je doveo prave igrace i polako uklapa tim jer je Junajted u tranziciji i pola igraca vise i ne igra na nekadasnjem nivou.

avatar
Любо Балтичь
Friday, 12.12.2014
22:40

Van Gall je otac za Rodzersa.Rodzers je trener za najvese treceligasa nista vise.Proslu sezonu je imao Suareza i sudija iza sebe to ove godine nema.