Rodžers: "Razočaran sam što Sančez nije odabrao nas"

Autor: Janko Glavonjić
subota 20.12.2014.
11:31
Izvor: Sportske.net

Liverpul i Arsenal će ukrstiti koplja ovog vikenda, a njihov meč će biti zanimljiv i zbog Aleksisa Sančeza, koji je ovog leta odbio Liverpul da bi potpisao za Arsenal!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Kada je Luis Suarez odlazio u Barselonu, inicijalni plan Liverpula je bio da se u transfer uključi Aleksis Sančez, za kojeg su smatrali da je savršena zamena za Urugvajca, ali je Sančez odbio njihovu ponudu.

Navodno, njegova žena je imala presudan uticaj, jer je želela samo London, ako već mora da se ide u Englesku, tako da je odluka pala na Arsenal.

Bilo kako bilo, Rodžers je ostao bez svog plana A, a očigledno i plana B, pošto je ova sezona pokazala da je dovođenje Balotelija u poslednji čas bila panična kupovina i rizik koji se nije isplatio.

Sam Rodžers je pred ovaj meč rekao da žali zbog Sančeza.

"Žao mi je što Sančez nije prihvatio našu ponudu. Mislim da bi sada sigurno mnogo bolje stajali na tabeli da je došao", rekao je Rodžers.

Ipak, menadžer Liverpula ne želi da plače nad prosutim mlekom.

"Iako mi je žao, neću da razmišljam o tome, igrač je odlučio, za njega je to očigledno bila dobra odluka pošto je trenutno najbolji fudbaler Arsenala i to je to.

Nadam se da ćemo uspeti da neutrališemo kako njega, tako i njegove timske drugove
", istakao je Rodžers.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NemanjaLFC
Saturday, 20.12.2014
12:59

Mislim da vam ne bi skodilo da napisete ko clanak o osvajacu Golden Boy Award 2014