Rodžers: "Pričaćemo o pojačanjima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.12.2014.
23:38
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da eliminacija u grupnoj fazi LŠ deluje razočaravajuće te da će sa vlasnicima morati da razmotri angažovanje pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula nisu uspeli da savladaju Bazel i tako obezbede mesto u eliminacionoj fazi Lige šampiona. Menadžer Brendan Rodžers izjavio je nakon remija sa Bazelom da se oseća razočarenje ali da ekipa mora da radi na unapređenju svoje igre kako bi do godine bila spremna da učini nešto više u LŠ.

"Moramo da se okrenemo borbi za plasman u ovo takmičenje za narednu sezonu. Moraćemo mnogo bolje do kraja sezone ukoliko želimo da ostvarimo željeni cilj" kazao je Rodžers.

Strateg Liverpula još večeras je pomenuo mogućnost angažovanja pojačanja u januarskom prelaznom roku, premda je konstatovao da je tokom leta potrošena velika količina novca.

"Nismo daleko od vrha tabele (PL) i ukoliko uspemo da se domognemo mesta među četiri najbolje ekipe naredne sezone možemo da budemo još bolji. Mogućnost angažovanja pojačanja u januarskom prelaznom roku biće razmotrena sa vlasnicima mada smo letos potrošili mnogo novca" konstatovao je Rodžers.

Velšanin nije želeo da pojedinačno komentariše učinak svojih igrača istakavši da su svi koji su bili spremni dali svoj maksimum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kralj Stiven
Wednesday, 10.12.2014
00:42

Појачање је твој одлазак и оних играча које си ти довео и које форсираш,срамото једна играш на Енфилду са 2 задња везна,а треба ти победа.Зар петороструки шампион овог такмичења овако да игра на свом стадиону ? Одувек сам те подржавао,али сада и ја сумњам у твоје способности и то увелико.

avatar
zmajkula
Wednesday, 10.12.2014
00:48

4 zadnja vezna + klada u napadu...

avatar
Kralj Stiven
Wednesday, 10.12.2014
01:10

Керол-Ламверт иста прича,исти тип играча.
Поставка за заборав,обуркао се само тако са овом тактиком,појачањима и сезоном.