Rodžers: "Ova utakmica je ogledalo cele naše sezone"

Autor: Beta Beta
nedelja 14.12.2014.
19:49
Izvor: Beta

Menadžer Liverpula izjavio je da današnja utakmica protiv Mančester Junajteda na 'Old Trafordu' odslikava celu sezonu "crvenih".

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Bredan Rodžers je u obraćanju medijima izneo svoje viđenje derbija na "Teatru snova", gde su 'Redsi' pretrpeli ubedljiv poraz, premda su igrali više fudbala od najvećeg rivala.

"Mislim da smo danas uradili dovoljno za pobedu, ali ova utakmica odslikava celu našu sezonu", rekao je stručnjak iz Severne Irske.

Liverpul je izgubio danas od Junajteda sa 3:0 u 16. kolu Premijer lige. Pored strelaca golova za sedmi poraz Liverpula u sezoni najzaslužniji je bio golman Junajteda David de Hea.

"Stvorili smo toliko šansi danas, ali je De Hea bio igrač utakmice. On je imao četiri ili pet ovakvih utakmica ove sezone. David je top klasa golmana i njegova sposobnost da zaustavi udarce je izuzetna, a odličan je i u distribuciji lopte",
dodaje Rodžers.

"Takođe, napravili smo dosta greška u odbrani i to nas je koštalo. Bili smo bolja ekipa u prvom poluvremnu, ali ne smeju da se primaju golovi kakve smo mi danas primali", zaključio je menadžer Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MUFC14
Sunday, 14.12.2014
21:10

Najveci kvalitet De Hee je njegovo pozicioniranje na golu. Uvek pokriva sve uglove i ne pada pre vremene tako da njegove odbrane ne izgledaju fantasticno nego kao da sve sutiraju u njega