Rodžers: "Nisam mogao da kupim boljeg od Balotelija"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.10.2014.
10:09
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula, Brendan Rodžers, istakao je da je Liverpul kupovao najbolje moguće kada je zamena za Luisa Suareza u pitanju.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Liverpul je želeo po svaku cenu da dovede napadača svetske klase koji je u stanju da zameni Luisa Suareza, ali se ispostavilo da je to nemoguće, barem tako misli i sam Brendan Rodžers, menadžer ovog tima.

Ekipa sa "Enfilda" je kupila nekoliko napadača ovog leta, ali niti jedan od njih nije uspeo da pokaže ono što je pokazivao Urugvajac. Liverpul je ponovo onaj od pre dolaska Suareza u tim, dosta teško se snalaze pred protivničkim golom.

Mario Baloteli je najavljen kao ogromno pojačanje i glavna zamena prošlogodišnjem osvajaču "Zlatne kopačke", ali ima velikih problema da zatrese mrežu protivničkih golmana. U poslednjem meču protiv Bazela on nije imao kontakt sa loptom u protivničkom šesnaestercu. Liverpul je taj meč izgubio sa 1:0.

Od trenutka kada je stigao na "Enfild" Baloteli je postigao samo 1 gol i to onaj u susretu sa Ludogorecom.

"U pitanju je pristupačnost igrača, uveravam vas da je Mario ono najbolje što smo mogli da dobijemo u ovom prelaznom roku.", rekao je Brendan Rodžers. Da podsetimo da se govorilo u avgustu i o Samjuelu Etou koji je, ipak, otišao u Everton.

"Ukalkulisali smo rizil kada smo ga dovodili u klub, Mario je pravi izbor, ali moraćemo da radimo kako bi više doprinosio timu.", istakao je menadžer ove ekipe.

Naredni meč Liverpul igra sa Vest Bromvič Albionom sutra od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke