Rodžers: "Nije bilo sukoba u svlačionici!"

Autor: Beta Beta
petak 20.02.2015.
20:20
Izvor: Beta

Na ostrvu se podiglo dosta prašine zbog situacije koja je prethodila pobedničkog golu Liverpula protiv Beškitaša, kada je Baloteli bukvalno oteo loptu kako bi izveo penal. Mediji su danas pisali o potresima unuar ekipe 'Redsa', ali sa "Enfild Rouda" je st

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers demantovao je današnje tvrdnje britanskih medija da je u svlačionici "crvenih" došlo do pobune igrača nakon što je italijanski reprezentativac Mario Baloteli izveo jedanaesterac protiv Bešiktaša.

"Mnogo je više drame u medijima oko tog čina nego što se zapravo u realnosti desilo. Najbitnije je da smo postigli gol. Ukoliko su Stiven (Džerard), Džordan (Henderson) i Mario na terenu, onda Stiven i Mario treba da se dogovore", rekao je Rodžers, a prenose britanski mediji.

"Onaj ko želi da preuzme odgovornost, uzeće loptu i šutirati. Uostalom, Baloteli je u karijeri postigao preko 30 golova iz penala i jedan je od najboljih svetskih izvođača penala", dodao je Rodžers.

Henderson, koji je na sinoćnjem meču bio kapiten, i napadač Danijel Staridž su se dogovarali ko će izvesti penal i trebalo je to da učini kapiten "crvenih", ali je Baloteli prišao, uzeo loptu i postigao pobedonosni gol.

"Henderson je bio zadužen za penale na početku utakmice, no kako je u utakmicu ušao Mario, na njima dvojici je bilo da izaberu izvođača. Henderson je bio srećan i spreman da izvede, ali je ipak dao Baloteliju da izvede. On je ispunio svoj cilj, postigao je gol. Nije bilo drame uopšte"
, kazao je Rodžers.

Liverpul je sinoć na Enfildu pobedio Bešiktaš sa 1:0, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa. Jedini gol na utakmici postigao je 'Supermario' sa 'kreča' u 85. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mungos
Friday, 20.02.2015
21:28

Iskreno, i ja bih pre pustio Marija da izvede penal nego Hendersona, jednostavno Mario je bolji u tom segmentu. ali mi se ne svidja kako uzeo loptu, tj kako nije ispostovao red.