Rodžers: "Nema sukoba među igračima"

Autor: Beta Beta
utorak 16.12.2014.
21:51
Izvor: Beta

Negirao je Brendan Rodžers priče da ima nesuglasica u svlačionici Liverpula.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da među njegovim fudbalerima nema sukoba i da će pokušati da "izvuče najbolje" od napadača Marija Balotelija.

Bivši fudbaler Liverpula Pol Ins nedavno je izjavio da bi Rodžers trebalo da proda Balotelija, pošto je on jedan od glavnih krivaca za lošu atmosferu u svlačionici "crvenih".

"Mario je fudbaler Liverpula i kao trener moram da uradim sve kako bih iz njega izvukao najbolje, ali tako je i sa svakim drugim igračem. Dok je u klubu, na to ću se koncentrisati. čuo sam jednu-dve priče o sukobima u svlačionici - to je potpuna neistina", rekao je Rodžers, preneli su britanski mediji.

"Naravno da nismo srećni jer ne pobedjujemo. To su sve igrači koji vole da se takmiče i koji su prošle sezone umalo osvojili prvenstvo, pa nisu srećni kada gube", dodao je on.

Rodžers očekuje da će ekipa biti bolja u drugom delu sezone.

"Timski duh medju igračima je jak i to je jedan od razloga zbog kojeg verujem da ćemo, kada vratimo samopouzdanje, biti mnogo bolji u drugom delu sezone. Dobra je atmosfera u svlačionici. Imamo sreće što je u ekipi kapiten (Stiven Džerard) koji je snažan vodja i to je veoma važno", rekao je Rodžers.

Liverpul ove sezone ne postiže očekivane rezultate, zauzima 11. mesto u Premijer ligi sa 18 bodova zaostatka za vodećim čelsijem a takmičenje u Ligi šampiona završio je u prvoj fazi i na proleće će se takmičiti u Ligi Evropa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Homer J.Simpson
Tuesday, 16.12.2014
23:24

Svaka cast navijacima Liverpula na celicnim zivcima..........

avatar
AxweII
Wednesday, 17.12.2014
11:55

Al bas...Nesto smo slicno prozivjeli nakon proslog drugog mjesta...Nije lako biti navijac Liverpula.. :/