Rodžers: "Ne zanima me prelazni rok"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.11.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net

Liverpul se nalazi u jako teškoj situaciji ove sezone, svi su očekivali makar borbu za Ligu šampiona jer su apetiti porasli nakon sjajne prošle godine, ali su ove totalno zakazali.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Brendan Rodžers je potrošio pozamašnu sumu novca na igrače koji nisu pokazali nivo igara koje su pokazivali u prethodnim klubovima, ap mu pojedini mediji već spremaju naslednike na klupi Liverpula.

Rodžers je istakao da će se boriti da ostane na svom poslu, a danas je pred meč sa Ludogorecom istakao da neće kupovati više igrača u zimskom prelaznom roku.

"Kupovina novih igrača nije nešto što me zanima. Samo rezultat nas zanima, ne nova pojačanja, ne treba srljati sa tim.", rekao je Rodžers.

"Sve što treba da uradim jeste da vratim ekipi neophodno samopouzdanje, ono će im dozvoliti da igraju kako oni znaju. To je ono što pokušavamo.", istakao je on.

Liverpul sutra od 20:45 igra protiv Ludogoreca odlučujući meč za prolazak dalje u osminu finala najelitnijeg klupskog takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Real Man
Tuesday, 25.11.2014
22:53

Daleko od toga da je 3. ili 4. mesto nedostizno ove sezone, Arsenal i Mancester takodje ne igraju sjajno, kao ni Totenhem, ali veliki je problem odbrana, cak mislim da je veci problem pozicija zadnjeg veznog, jer da tu imamo igraca koji zna da kvari i cita akcije verovatno bi primali mnogo manje golova...