Rodžers: ''Izvukli smo pouke iz teškog poraza od Barselone''

Autor: Beta Beta
utorak 22.11.2016.
23:56
Izvor: Beta

Trener fudbalera Seltika Brendan Rodžers rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da oteža posao Barseloni u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona i dodao da je mnogo naučila iz poraza od 0:7 od španskog tima u prvoj fazi takmičenja.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fudbaleri Seltika igraju sutra od 20.45 u Glazgovu protiv Barselone, utakmicu petog kola Grupe C u Ligi šampiona.

Barselona je prva na tabeli sa devet bodova, a Seltik ima dva boda na poslednjem mestu u grupi. Škotskom timu je potrebna pobeda kako bi zadržao šanse da i na proleće igra u Evropi.

"Moramo da nametnemo naš stil igre i da im otežamo posao što više možemo. Mi želimo pobedu, ali znamo da će biti teško. Ne smemo da se plašimo za rezultat, ako budemo igrali naš stil imaćemo priliku da ostvarimo rezultat"
, rekao je Rodžers, preneli su britanski mediji.

Seltik je u prvoj fazi takmičenja izgubio od Barselone sa 0:7, a Rodžers je rekao da je njegova ekipa tada "previše poštovala" protivnika.

"Prviše smo ih poštovali a rezultat je bio veliko razočaranje. Naučili smo mnogo iz tog duela, kako da budemo hrabri, a igrači su pokazali da su izvukli pouke. Čeka nas teška utakmica protiv vrhunskog protivnika, ali nadam se da ćemo sada odigrati drugačije. Moramo da se borimo i uradimo sve da ih zaustavimo, ali to nije lako", rekao je bivši trener Liverpula.

On je dodao da je Barselona skup kvalitetnih igrača, ali i da će njegovoj ekipi biti potrebno malo sreće, pošto mora da iskoristi šanse kada joj se ukažu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 23.11.2016
10:15

A i ova Barselona..čemu ovo ponižavanje protivnika. 0:7, pa kad je dosta. Ne mogu da zinu protiv Malage, a onda besne u LŠ.

avatar
Wednesday, 23.11.2016
03:03

izvucices jos jednu pouku u sredu

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 23.11.2016
02:04

Potpuno nebitna utakmica za Barsu,proci ce dalje,tako da mogu i izgubiti....Protiv Sosijedada u gostima je prava Liga Sampiona za prolaz,tu ne smije da bude kiksa.

avatar
ManUtd1993
Wednesday, 23.11.2016
01:58

Zovi Kamenog i ne filozofiraj mnogo...

avatar
Galaktikos
Wednesday, 23.11.2016
01:00

Sad nemoj da postujete,,napadnite Barsu i dobicete 10 gola