Rodžers dobija "poruku sa neba" protiv Čelsija?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 03.11.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net

Jedan deo navijača je protiv menadžera Liverpula, skupljaju donaciju za avion koji će "posluku porati" u meču protiv Čelsija.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Serija loših rezultata je podigla temperaturu u Liverpulu, kako smo i najavili na početku sezone priče o borbi za titulu bile su nerealne, a videćemo hoće li Redsi uspeti da se domognu ponovo Lige šampiona, što je neki minimum.

Nakon novog neuspeha, u Njukaslu, Brendan Rodžers je na meti kritika navijača, upire se prstom u ogroman novac koji je potrošio za pojačanja. Gotovo nijedan od letošnjih pridošlica nije opravdao očekivanja, pa se sve češće čuju argumenti da je novac od Suareza bačen.

Inicijativa navijača da tokom meča protiv Čelsija nad "Enfildom" bude transparent na kome će biti poruka Ircu da ode nije naišla na odobravanje kod većine.

Rodžers

Oni koji smatraju da menadžer treba da podnese ostavku imaju argumentaciju u 215 miliona funti utrošenih na pojačanja koja to nisu.

"Brendan Rodžers je genije, u ljubavi sa fudbalerima Svonsija i Sautemptona. Potrošio je 215 miliona na otpad", tvrdi grupa nezadovoljnika koja skuplja novac.

Aludira se jasno na Lovrena, Lalanu, Lamberta, ali ni stranci većinom nisu zadovoljili.

Kako izgleda Rodžersova lista kupovine možete videti ovde.

Duel sa Čelsijem je za vikend, ali pre toga Redsi moraju da prežive gostovanje na "Bernabeu" protiv raspucanog Reala. Svi očekuju da izgube, ali šta ako dožive katastrofu?

To će dodatno pojačati pritisak na Rodžersa, a poruka sa neba je poslednje što mu je potrebno u ovoj situaciji, kada tim diše na škrge...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke