Rodžers: "Borim se da spasim posao!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.11.2014.
22:02
Izvor: Sportske.net

Liverpul je danas poražen od Kristal Palasa, ekipe koja je kobna po ovu ekipu drugu sezonu zaredom, a posao Brendana Rodžersa se dovodi u pitanje.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Samo 14 osvojenih bodova nakon 12 kola, to je učinak Brendana Rodžersa na startu ove sezone iako je potrošio brdo para na kupovinu novih igrača i iako je sam izjavio da ekipa koja potroši 100 miliona funti mora da se bori za titulu.

Nama iz ove perspektive ne izgleda da će se to desiti, čak će Liverpul veoma teško u borbu za LŠ.

Naravno, navijači i mediji su našli krivca, a to je Brendan Rodžers. Najviše ga okrivljuju za loše obavljen prelazni rok pošto Liverpul nije uspeo da nadoknadi izostanak Luisa Suareza.

Sam Rodžers je izjavio da mu "gori pod nogama" i da će učiniti sve da spasi svoj posao.

"Imam odličnu komunikaciju sa vlasnicima. Iskreni smo jedni prema drugima i želimo rezultate.

Ako izuzmemo ovaj period, naš razvoj kao kluba je bio primetan i brz. Ipak, nema sumnje da morate imati i rezultate. Sada moram da se borim još jače, najteži period mi nailazi i preuzeću svu odgovornost.

Sav pritisak je na meni kao menadžeru Liverpula."
, rekao je Rodžers.

Karager je danas istakao nakon poraza Liverpula da je ova ekipa mentalno veoma slaba, da nema liderstva u ekipi. Takođe, istakao je da ne veruje da igračima treba vremena da se uigraju, i da je to vreme prošlo.

Liverpul svoj naredni meč igra u Bugarskoj protiv Ludogoreca u okviru LŠ. Pobeda je obaveza u tom meču ukoliko misle da nastave ovo takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 24.11.2014
00:02

Sacekaj da Vas Junajted dokrajci pa onda izgubi posao :D

avatar
juelz_santana
Sunday, 23.11.2014
23:08

Ovde je otkaz samo pitanje vremena...Mnogo arogancije,prepotencije u ovom coveku popljuvo je Totenhem prosel sezone kao i na pocetku sezone kada je upitan jel postoji mogucnost da se Liverpulu desi sto i Totenhemu...gde on odogvara mi imamo viziju,skauting mi smo drugaciji klub!

avatar
Balkan
Sunday, 23.11.2014
23:34

Ima irski mesar viziju na 300 stranica cekaj dok procita.svaku utakmicu stavlja ovog Lovrena da mu igra a on panj od igraca

avatar
Marcos Alonso
Monday, 24.11.2014
07:37

I Totenhem ladno ispred njih na tabeli sad :D

avatar
kalegospodarvremenabrateuuuuu
Monday, 24.11.2014
00:04

hhahahahah... svaka cast za profilnu. Lovren je najaci stoper u premijer lizi , tako su pricali strucnjaci koje ne smem da imenujem jer mi je danas nije odobren komentar kad sam neka imena pomenuo, ocigledno je neko imao profil iz sportskih net-a pa mu je zasmetalo. Primetio sam cim se pomene to ime odmah komentar bude zabranjen , njegovi inicijali su M.P. a vecinom ga svi dobro znate sa ovog portala , decko je kostantno vredjao navijace Junajteda i visio na svakoj Junajtedovoj vesti.Ocigledno postoje dvostruki arsini !