Rodžers: "Baloteli je trebalo da postigne gol"

Autor: Beta Beta
subota 27.09.2014.
21:58
Izvor: Beta

Brendan Rodžers je bio zadovoljan igrom svoje ekipe, iako Liverpul nije uspeo da osvoji sva tri boda.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Brendan Rodžers rekao je danas da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Evertona, ali ne i rezultatom.

"Igrači su bili sjajni, očigledno je da smo bili dominantna ekipa u utakmici, ali ponekad ne dobijete ono sto šte zaslužili u fudbalu. Oni su ovojili poen... Mi smo srećni zbog igre, ali ne i zbog rezultata", rekao je Rodžers za britanske medije.

Liverpul i Everton su u gradskom derbiju danas na Enfildu odigrali 1:1 u šestom kolu Premijer lige.

"Crveni" su poveli golom kapitena Stivena Džerarda iz slobodnog udarca u 65. minutu, a izjednačenje i bod Evertonu doneo je kapiten ekipe Fil Džagelka u drugom minutu sudijske nadoknade vremena volej udarcem sa ivice kaznenog prostora

Ekipa Brendana Rodžersa je imala izglednije prilike na meču, a najviše udaraca ka golu uputio je Mario Baloteli. Najizgledniju priliku Baloteli je imao u 67. minutu kada je šutirao iz peterca, ali je golman Evertona Tim Hauard zakačio loptu i ona je "završila" na stativi.

"Mario Baloteli je trebalo da postigne gol... Imao je izuzetne poteze na utakmici", dodao je Rodžers.

Trener Evertona Roberto Martinez je kazao da je Jagjelka zaslužio da postigne gol.

"To je bio poseban udarac i on to zaslužuje. Bilo je dosta glupavih kritika na njegov račun... Ono što smo mi dobili danas je pravi početak sezone i stvarno merenje našeg karaktera i mentaliteta", kazao je Martinez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke