Roda "probodena kopljem" šest puta!

Autor: Boban Filipović
subota 31.10.2015.
21:46
Izvor: Sportske.net

Nakon eliminacije od najljućeg rivala Fejenorda u kupu, Ajaks iskalio bes na Rodi u 11. kolu Eredivizije i izdvojio se na liderskoj poziciji na tabeli.

ajax.nl
ajax.nl

Povezane vesti

Roda je ispraćena sa 'Amstradam arene' sa 'pola tuceta' golova u mreži.

Gosti su kapitulirali već u 4. minutu igre kada je Viktor Fišer doveo Ajaks u vođstvo, samo dva minuta kasnije duplirao ga je Arkadijuš Milik na asistenciju Fišera, a u 26. minutu već je bilo 3:0, Davi Klasen je bio strelac a Milik asistent.

Na isteku sata igre Milik je novom asistencijom odužio Fišeru koji postiže svoj drugi gol, a do kraja su i Milik i Klasen dali po još jedan gol, kod poslednjeg je Fišer ostvario i svoju drugu asistenciju.

Na kraju ubeldjivih 6:0, Nemanja Gudelj je izašao iz igre nakon četvrtog gola 'Kopljanika', De Bur je umesto srpskog reprezentativca poslao na teren iskusnog povratnika Džonija Heitingu.

Ajaks je ovim ubeldjivim trijumfom ponovo pobegao Fejenordu na tri boda viška, ali najveći rival svoj meč 11. kola tek treba da odigra sutra u Hagu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 31.10.2015
23:00

zanimljivo je ovo za strelce u prvom poluvremenu strelci fiser,milik i klasen a u drugom poluvremenu opet fiser,milik i klasen tacno tim rasporedom

avatar
Saturday, 31.10.2015
23:00

Kakav naslov, hahaha.