Robi odoleo zemljacima u Bakuu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.09.2015.
19:54
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Azerbejdžana zadržala je teoretske šanse za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj nakon što je u Bakuu remizirala bez pogodaka sa selekcijom Hrvatske.

affa.az
affa.az

Povezane vesti

Prva utakmica sedmog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj odigrana je u Bakuu na "Baksel Areni" gde je Azerbejdžan ugostio selekciju Hrvatske.

Reprezentacija koju sa klupe predvodi Robert Prosinečki uspela je da odoli objektivno snažnijem rivalu na domaćem terenu i da nakon remija bez pogodaka osvoji bod u duelu sa Hrvatskom.

Hrvatska je tokom većeg dela susreta držala sve konce igre u svojim rukama ali je čvrsta odbrana reprezentacije Azerbejdžana dobro odrađivala posao i osgurala bod u duelu sa zemljacima svog selektora.

Azerbejdžan je nakon večerašnjeg remija ostao u trci za plasman na Evropsko prvenstvo pošto posle sedam odigranih utakmica ima pet osvojenih bodova, pet manje od trećeplasirane Norveške koja ima i meč manje.

Hrvatska će ostati lider u grupi "H" sa 15 osvojenih bodova, ali će Italija imati priliku da se pobedom nad Maltom poravna sa "Kockastima" na čelu tabele tri kola pre kraja kvalifikacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim nogomet
Thursday, 03.09.2015
19:59

Katastrofa smo odigrali! Žuti je dobro pripremio utakmicu ,napravio blok koji nismo mogli probit i umjesto da mi ovo riješimo ,razbijemo oni odigraju ispod svake raznie i sad se moraju vadit protiv puno težih Norvežana koji mogu bit nezgodni kući.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 03.09.2015
21:26

Na 2 tiketa sam pao na Hrvate, prvo na mlade (igrao pobjedu sa hendikepom) a onda na ove

avatar
Volim nogomet
Friday, 04.09.2015
00:32

Mladi su dobro odigrali imali su šane da dobiju sa 2-3 razlike ,ali njih nije htjelo za razliku od ovih glavnih koji su očajni bili.

avatar
Krešo Arsenal
Thursday, 03.09.2015
21:53

NISU ODIGRALI KATASTROFA,PROTIV BUNKERA NIJE LAGANO NIKOME..I SVE JE U REDU,KAKVO VADENJE JEL TI PRATIS BODOVNU SITUACIJU,99 POSTO SU HRVATI NA EURU..DA MANDZO NIJE TOLKO VAN FORME BILO BI 4-0