Robi demantuje Turke: "Ostajem u Azerbejdžanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.06.2017.
20:05
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki demantovao je turske medije koji su pre tri dana preneli vest vezanu za njegovo preuzimanje Burse.

affa.az
affa.az

Povezane vesti

Selektor reprezentacije Azerbejdžana Robert Prosinečki (48) demantovao je pisanja turskih medija koji su ga u subotu "promovisali" u novog trenera Burse.

Bivši strateg Crvene zvezde i Kajzerispora poručio je da situacija nije tako jednostavna i da ga ugovor sa Fudbalskim savezom Azerbejdžana obavezuje na vernost do kraja godine.

"Nije to samo tako, u Azerbejdžanu me ugovor veže do kraja godine, ljudi u Savezu su zadovoljni mojim radom i to moram poštovati", kazao je Prosinečki.

Reprezentacija Azerbejdžana trenutno zauzima četvrto mestu u kvalifikacionoj Grupi C za odlazak na Svetsko prvenstvo, nakon poraza koji je doživela na gostovanju Severnoj Irskoj.

"Znam da se mnogo toga pisalo, ali sigurno sada neće doći do nekakve promene u mom slučaju", zaključio je Prosinečki.

"Veliki Žuti" je seo na klupu reprezentacije Azerbejdžana 1. decembra 2014. godine, a tada je sa Savezom parafirao ugovor do kraja kvalifikacionog ciklusa za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke