Roben otkrio ko je najzaslužniji za njegov uspeh

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 09.03.2015.
11:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben otkrio je u intervjuu nemačkim medijima ko je imao najveći uticaj na njega i ko je najzaslužniji što je postao tako dobar igrač.

Beta/AP photo/dpa/ Carmen Jaspersen
Beta/AP photo/dpa/ Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Arjen Roben je i pre Bajerna bio u jakim klubovima, poput Čelsija i Real Madrida, ali nije uspeo da se nametne na način na koji je to uspeo u Bajernu.

Postojala je opasnost da Holanđanin ostane nedorečen igrač i samo jedan u nizu onih o kojima bi se pričalo šta je sve mogao da postane, a onda je došao Van Gal.

Roben je imao tu sreću da radi sa sunarodnikom u Bajernu, a i u reprezentaciji Holandije je bio vrlo značajan šraf.

"Van Gal je jedan od najboljih trenera, jedan od retkih koji čini igrače individualno boljim, to je danas retkost.

On je sigurno najznačajniji trener za mene, mnogo mi je pomogao da napredujem
", rekao je Roben.

I pored toga, on je odbacio mogućnost da sarađuju u Junajtedu.

"Iako se o tome pričalo, neću preći u Junajted. Ipak mislim da će Van Gal tamo imati uspeha, treba mu vremena da izgradi tim", smatra Roben.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Monday, 09.03.2015
12:54

Vidi se u Mancesteru sve...

avatar
MANUTD
Monday, 09.03.2015
14:11

Videlo si i u Ajaxu gde je izgradio tim pun legendi fudbala, u Barseloni gde je u vatru ubacio Cavija( inace covek na kome se zasnivala tiki-taka koja je donela Barseloni i Spaniji mnostvo trofeja), kao i u Bajernu gde je progurao Milera, Alabu, Badstubera. Mancester je bio rastavljen letos kada je on dosao, moral na nuli, rekonstrukcija tima, maltene sve je morao da radi iz pocetka. Vremenom je sredio odbranu, mozete pricati sta hocete ali broj primljenih golova sve pokazuje jasno. Siguran sam da mu fali jos samo poneki igrac da uklopi sve kockice. Pa valjda su Murinjo, Venger i ostali strucnjaci relevantniji od strucnjaka sa ovog sajta kada je u pitanju Van Gal.

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 10.03.2015
00:06

Mozes i ti pricati sta oces,ali da je Fergusonu ovaj tim vec bi davno osigurao titulu,on sto je ubacio Cavija,Milera i td.je splet srecnih okolnosti da bas on tad bude trener,pa i Rajkard je ubacio Mesija pa poslije Barse ga nije bilo nigdje,to jest nema ga ni dan danas nigdje,ne kazem da nije dobar trener,ali ako do sad nije slozio kockice onda ne znam kad ce,Mojes da je doveo koga je htjeo sad bi se borili za titulu,nisam protiv covjeka,ali mislim da nece uspjeti u Mancesteru...

avatar
Benz9
Monday, 09.03.2015
19:50

pricajte vi sta hocete ali da ste mojesu doveli ereru,di mariju i falkaa bili biste najmnanje 3 prosle godine....a sad bi imali barem 10 bodova vise nego sto imate trenutno....