Roben: "Dajte Depaju vremena!"

Autor: Stevan Milovanović
četvrtak 05.05.2016.
00:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Bajerna Ajren Roben pružio je podršku kolegi iz reprezentacije Memfisu Depaju, a navijačima "Đavola" poručio da moraju biti strpljivi sa njim ukoliko žele njegove dobre partije.

Beta/AP Photo/dpa,Sven Hoppe
Beta/AP Photo/dpa,Sven Hoppe

Povezane vesti

Holandski reprezentativac Ajren Roben je u intervjuu za jedan britanski sportski magazin, pozvao navijače i upravu Mančester Junajteda na strpljenje oko Memfisa Depaja.

Roben je osvajač dve premijerligaške titule sa Čelsijem, a u Premijer ligu je, poput Depaja, stigao upravo iz PSV-a.

"Depaj je veoma talentovan momak. Potrebno je da shvatite koliko je veliki korak za igrača prelazak iz Holandije u Premijer ligu, pogotovo u veliki klub kao što je Mančester Junajted.

On je i dalje veoma mlad - zato mu morate dati vreme. On ima sve što je potrebno da bi uspeo u Engleskoj"
rekao je Roben.

Depaj je u Junajted stigao prošlog leta iz PSV-a za 25 miliona funti, međutim nije opravdao očekivanja čelnika kluba i navijača. Samo na početku sezone prikazivao je partije koje se od njega očekuju, a u Premijer ligi je na 27 utakmica postigao samo 2 gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 05.05.2016
21:30

Treba da mu se smanji plata. To je najveci razlog losih partija.

avatar
Steph22
Thursday, 05.05.2016
12:39

To i ja kazem.

avatar
fiSTE
Thursday, 05.05.2016
11:40

Dajte mu 6, 7 godina, dace 10 gola u svim takmicenjima.

avatar
Marko Vešović
Thursday, 05.05.2016
08:48

Depay je igračina

avatar
Nikola M.
Thursday, 05.05.2016
02:59

Delim mišljenje sa Arjenom. Nije on jedini koji je izjavio ovako nešto u vezi Memfisa. Razne ličnosti iz sveta fudbala su davale slične izjave npr. Ronaldo, Kuman, Gulit, Klajvert itd. (ono, jes' da je to uglavnom dolazilo od njegovih kompatriota, ali ipak). Nije Memfis jedini igrač koji je podbacio u prvoj sezoni u novom klubu. De Hea je kiksirao nenormalno u prvoj sezoni, sada je među najboljim golmanima na svetu, Ozil je isto imao lošu prvu sezonu, sada je najbolji asistent PL, Lamela u Totenhemu - očaj u debitantskoj sezoni, ove je bio važan igrač u Poketinovom timu, vicešampionu PL itd. Ima primera gde su igrači, posle loših debitanskih sezona, u kojima su proglašavani promašajima, imali neuporedivo bolje naredne. U slučaju Depaja, ja ću gledati ove pozitivne primere i nadati se da će se nešto slično ponoviti. To uvek kažem. Jer, ako je Junajted već uložio novac u njega, doveo jednog talentovanog, mladog igrača, valjda mogu da mu dozvole minimum još sezonu - dve, budu strpljivi, pruže podršku i da u krajnjem slučaju vide kako i u kom smeru će teći njegov razvoj. Svakome treba dati vremena, pa kako se pokaže posle određenog perioda. Iako do sada nije pružio onoliko koliko sam se isprva nadao da hoće, ja verujem u njega. Verovaću i dalje. Bože moj, 22 su mu godine. Budućnost je pred njim. Najdraže bi mi bilo kada bi Memfis uspeo da se izdigne iznad svega ovoga, iznad svih kritika navijača, vrati svoju karijeru na pravi kolosek i zapuši usta svim nevernim Tomama...

avatar
Paisley is back
Thursday, 05.05.2016
01:35

Klasična kapitalistička nameštaljka

avatar
ZAGORENA LEZA
Thursday, 05.05.2016
00:56

Roben je upravu

avatar
Thursday, 05.05.2016
00:35

Izjava na mestu.