"Rio, imao si sreće što si igrao sa Vidićem..."

Autor: Janko Glavonjić
petak 26.09.2014.
19:11
Izvor: Sportske.net

Bivši irski fudbaler i menadžer Džon Džils žestoko je kritikovao Ferdinandovu "stalnu želju da bude u centru pažnje".

Beta/AP Photo/Adam Davy, PA Wire
Beta/AP Photo/Adam Davy, PA Wire

Povezane vesti

Rio Ferdinand je ove sezone prešao u KPR, veruje se da će posle nje okačiti kopačke o klin, a iako Junajted ima ogromne probleme u odbrani, niko ne priziva Rija nazad.

Razlog je jednostavan - ako je Junajted jako loš, nema reči za Kvins Park, koji je primio čak 11 golova u samo pet mečeva.

Džils tvrdi da ga to ne čudi, ističući da je Ferdinand imao sreće što je najbolje godine svoje karijere proveo igrajući sa našim Nemanjom Vidićem, koji ga je učio duplo boljim igračem nego što realno jeste!

"Jasno je da Ferdinand nije takva klasa kakvom su ga predstavljali ovde. Duguje mnogo činjenici da je Englez i da je igrao uz jednog od najboljih odbrambenih igrača na svetu u to vreme, Nemanju Vidića. Kakav je igrač videlo se dobro kada Vidića nije bilo u Junajtedu i reprezentaciji", tvrdi Džils.

Irac dodaje da je još gore od njegove uobraženosti osobina da želi stalno da bude u centru pažnje.

"Ono što je pričao o Mojesu je bljutavo. Mora da postoji poštovanje prema menadžeru, čak i kada ne ide sve kako treba, zato što je on odgovoran, i on je otišao zbog loših rezultata, iako su i sami igrači svojih glupostima kumovali tome", ističe Irac.

Da li se slažete sa njim?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke