Rio Ferdinand ulazi u FIFA!?

Autor: Beta Beta
utorak 23.09.2014.
11:53
Izvor: Beta

Proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda, sada član Rednapovih Rendžera mogao bi da uđe u Svetsku fudbalsku federaciju!

Beta/AP Photo/John Walton, PA Wire
Beta/AP Photo/John Walton, PA Wire

Povezane vesti

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Rio Ferdinand nalazi se među kandidatima Fudbalskog saveza (FA) za britanskog potpredsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Kako su danas preneli britanski mediji, FA sastavlja listu kandidata za potpredsednika FIFA iz Velike Britanije, nakon što je direktor Mančester junajteda Dejvid Gil odustao.

Rio Ferdinand je među kandidatima, uprkos tome što igra za Kvins Park Rendžers.

Osim njega tu su i bivši reprezentativac Engleske Grejem Le So, bivši fudbaler Čelsija Pol Eliot i bivši golman reprezentacije Dejvid Džejms, koji brani za indijski klub Kerala Blasters.

FA želi da britanski predstavnik medju potrpedsednicima FIFA bude istaknuti fudbaler, a još nije poznato da li bi bivši fudbaler Mančester junajteda Rio Ferdinand mogao da obavlja nove dužnosti uz kalendar takmičenja u Premijer ligi.

Izbori u Fifi održaće se u martu, a kandidati za britanskog potpredsednika će najverovatnije biti i predsednik Fudbalskog saveza Škotske Kembel Ogilvi i predsednik Fudbalskog saveza Velsa Trefor Lojd Hjuz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke