Rimljani, vaš Princ je ovo najmanje zaslužio!

Autor: Milovan Longinov
petak 01.04.2016.
12:46
Izvor: Sportske.net

Čudan potez uprave Rome.

BETA/AP Photo/Gregorio Borgia, File
BETA/AP Photo/Gregorio Borgia, File

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, kapiten Rome Frančesko Toti ponudio je da igra besplatno još jednu sezonu u svojoj Romi, ali su čelnici kluba odbili tu mogućnost!

U Romi navodno žele da renoviraju tim, a za Frančeska Totija su pripremili direktorsku fotelju, iako je on ponudio da ostane igrač još godinu dana bez ikakve novčane naknade.

Pojedini mediji spekulišu da je ovo prvoaprilska šala, međutim kada se uzmu u obzir svi prethodni potezi uprave Rome kada je u pitanju Toti, nije nemoguće da su odbili svog kapitena u želji da što pre postane direktor.

Italijanski novinar Alesandro Austini tvrdi da je ova priča potpuno netačna.

''Toti je svojim prijateljima rekao da bi igrao besplatno za Romu, ali nikada to nije rekao predsedniku Paloti, tako da ne znam kako je mogao da bude odbijen'
', poručio je ovaj novinar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fcb
Friday, 01.04.2016
14:29

On više ne može da igra, a želi da igra i ljuti se kad ga ostave na klupi, a svima je teško da mu kažu da jednostavno više ne može da igra, zbog svega sto je uradio.

avatar
mak_juventino
Friday, 01.04.2016
14:17

Stvrano , sramen potez Rome ! Od kada su dosli novi vlasnici , Roma nije isti klub

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Friday, 01.04.2016
13:34

Zasto je cudan?! Ne zele da im vise igra, a verovatno smatraju i rezonuju da ce im mnogo vise pomoci kao sportski direktor. Inace, koliku platu je imao u Romi, igranje za dz bi imalo smisla tek kada bi pet sezona tako...