Rimljani po planu, Miha tukao Inter!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 22.03.2015.
22:44
Izvor: Sportske.net

Roma sačuvala drugu poziciju, Lacio odmiče Napoliju, sada je četvrta Sampdorija koja je evrogolom Edera srušila Inter i sanja Ligu šampiona!

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Prvo poluvreme nije bilo posebno zanimljivo na "Manuciju" u Ćezeni, ali je Roma u finišu došla do prednosti, na jednu odbijenu loptu je naleteo De Rosi i matirao Lealija. To je bilo dovoljno za bodove u ne baš zanimljivom meču u Romanji. Ćezena je ostala pretposlednja, što se "Vučice" tiče, i dalje su drugi, imaju bod više od gradskog rivala.

Kao i obično Antonio Kandreva i Felipe Anderson su odgovor na sva "moranja" Lacija. "Orlovi" koji se nalaze na trećem mestu su poveli sa 2:0 protiv Verone, pa se naziralo da će bodovi ostati na "Olimpiku". Kandreva je dao pravu golčinu u finišu prvog dela iz slobodnog udarca. Ostalo je 2:0, Keita je pogodio prečku, a Lacio je učvrstio treću poziciju, i sada ima četiri boda prednosti nad Sampdorijom koja je preskočila Napoli!

Italy Soccer Serie A

Napoli nije uspevao da načne Atalantu koja se branila, preživela šanse koje su imali Iguain i Britos, kada je Denis sa gol linije izbacio loptu. U drugom poluvremenu Atalanta je ostala sa desetoricom posle isključenja Papua Gomeza. Ni to nije pomoglo Benitezovom timu, "Sao Paolo" je šokirao Maurisio Pinilja koji je savladao Anduhara, mada je možda napravio prekršaj nad Enrikeom. U samom finišu gol za Napolitance, rezervista Zapata je posle centaršuta Hamšika izjednačio rezultat.

Udineze je u prvom poluvremenu vodio protiv Fiorentine, defanzivac Vag se najbolje snašao u kaznenom prostoru Toskanaca, ali smo u nastavku za tri minuta videli šokantan preokret. Mario Gomez je podsetio na svoje najbolje dane i sa dva gola okrenuo rezultat.

Ipak, "Zebrete" se nisu predavale, Di Natale je ubacio loptu pred gol Neta, Tero nije stigao, Kone jeste, 2:2! Tako je i ostalo, Fiorentina je izgubila dva boda u trci za treće mesto.

Italy Soccer Serie A

Inter je bio bolji tim u Đenovi, Ikardi se ispromašivao, pogodio je i prečku, a šanse su imali i Gvarin i Šaćiri.

Gol je dala Sampdorija, Eder je posle slobodnog udarca savladao Handanovića, 1:0 za Dorijane! Prava bomba Brazilca, neuhvatljiva za slovenačkog golmana. Sampdorija je sačuvala pobedu, velika tri boda za Mihajlovića i njegov tim, sada su četvrti, ispred Napolija, ni Liga šampiona nije izvan dometa, do kraja je 11 kola, u igri je dosta bodova, a Lacio ima +4!

Torino je golom Maksija Lopeza poveo protiv otpisane Parme čiji je kapiten Lukareli za par minuta dobio dva žuta kartona, prvi zbog prekršaja, drugi zbog protesta.

Neminovno se dogodilo dvadesetak minuta pre kraja Baša je potvrdio pobedu "Bikova" koji su sedmi, ali teško će se uključiti u bitku za LE.

Golove sa mečeva Serije A možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke