Riberi se vratio u velikom stilu

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 06.12.2015.
00:26
Izvor: Sportske.net

Francuski fudbaler je ponovo 'u sedlu', nakon teške povrede.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Navijači Bajerna iz Minehana, i pored poraza njihovog tima od Borusije iz Menhengladbaha (o čemu se detaljnije možete informisati ovde) imaju razloga za zadovoljstvo, jer će ponovo imati privilegiju da gledaju majstora, kakav je Frank Riberi.

32-godišnjak se vratio na teren nakon duge pauze, i prvi put zaigrao nakon teške povrede, koju je zadobio na meču Lige šampiona, protiv ekipe Šahtjora.

Iako nije 100 % spreman, trener bavarskog kluba, Pep Gvardiola, je odlučio da ga 'baci u vatru' i u 75. minutu ga je ubacio u igru umesto Roberta Levandovskog.

Francuz mu se veoma brzo revanširao, i nakon samo 5 minuta provedenih u igri, uspeva da se upiše u listu strelaca, postigavši počasni pogodak za svoj tim.

U odsustvu Riberija, svojih '5 minuta' su odlično iskoristile novajlije, Kingsli Koman i Daglas Košta, ali nema sumnje da će i Francuz u narednom periodu sve više biti u konkurenciji za startnih '11', i biti od velike pomoći Bajernu, u borbi za trofeje na svim frontovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 06.12.2015
14:07

Jedan od najboljih fudbalera sveta! Nepravedno zapostavljen od strane medija. Šteta je što ga je toliko povreda zadesilo u karijeri. Mogu samo da zamislim u kakvog bi fudbalera izrastao da je bio zdrav... Uz svo dužno poštovanje Lamu, Robenu i Švajniju, ali ovaj čovek je obeležio moderni Bajern!

avatar
Mia San Mia
Monday, 07.12.2015
14:31

Ako cemo iskreno, moderan Bajern su obelezili svi ovi igraci, ali samo ako idu u paketu zajedno i uz Milera, Alabu, Nojera. Legende kluba su ili ce tek postati svi do jednoga (mislim na Alabu cije vreme tek dolazi, a koji se i te kako pokazao prethodnih godina kao savrsen igrac).

avatar
Sunday, 06.12.2015
10:29

Voleo bih da zavrsi karijeru unBajernu.

avatar
gaStra_lego
Sunday, 06.12.2015
09:34

Dajte ljudi ponekad poneku vijest iz snooker-a, to gleda pola Srbije.

avatar
Stefaninho
Sunday, 06.12.2015
06:50
avatar
Sunday, 06.12.2015
04:37

Sve čestitke Gladbahu na pobedi, bili su bolji, zaslužili su tri boda. Sve u svemu, dobra utakmica, imali smo šanse za gol u prvom poluvremenu, nismo ih iskoristili i u drugom poluvremenu je usledila kazna, no dobro, šta je tu je sad, a i odsustvo drugih igrača mnogo je uticalo na našu igru takođe...nUostalom, mnogo mi je drago što se moj ljubimac vratio na teren posle skoro 9 meseci i to u velikom stilu, jednim golom za 5 minuta :)nFrank majstore naš