Riberi: "Ne treba da se plašimo revanša u Lisabonu"

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
13:45
Izvor: Beta

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je da njegova ekipa ne treba da se plaši revanša četvrtfinala Lige šampiona protiv Benfike i da je uveren da može da postigne gol u Lisabonu.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna pobedili su sinoć na Alijanc areni u Minhenu Benfiku sa 1:0, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Jedini gol postigao je Arturo Vidal u drugom minutu.

"Imali smo nekoliko prilika da postignemo drugi gol, ali ovo je Liga šampiona, a 1:0 nije loš rezultat. Moramo da se koncentrišemo na prvenstvenu utakmicu protiv Štutgarta, a zatim da mislimo na revanš protiv Benfike. Imamo tim koji može da ostvari dobar rezultat u Lisabonu. Uvek možemo da postignemo gol", rekao je Frank Riberi, preneli su britanski mediji.

Bajern je u poslednje tri utakmice pobeđivao rezultatom 1:0.

"Pre toga smo postizali mnogo golova, a u skorije vreme uglavnom po jedan. Ali, moramo zajedno da radimo i vidimo šta možemo da popravimo u igri kako bismo se plasirali u polufinale", rekao je francuski fudbaler.

On je dodao da je njegova ekipa izgubila mnogo lopti u sinoćnjoj utakmici, da je nedostajao završni pas i da su lopte prema napadačima trebalo da idu brže.

"Na početku smo bili dobri, ali onda smo bili pomalo... Panika je pogrešna reč, ali izgubili smo nešto u igri do kraja utakmice i nismo mogli da postignemo drugi gol. Imamo prednost, ne smemo da se plašimo revanša, ali u fudbalu je sve moguće. Čeka nas teška utakmica u Lisabonu, ali možda će Benfika odmah da nas napadne, što bi nama koristilo", rekao je Riberi.

Revanš utakmica igraće se naredne srede u Lisabonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Išizaki
Thursday, 07.04.2016
13:28

Voleo bih da prođe Benfika ali teška priča. Jeste da se igra na Lužu i da 1:0 nije loš rezultat ali je Bajern daleko kvalitetniji i opasniji. Imam osećaj da mogu da postignu gol kad hoće.

avatar
AfricaLoF
Wednesday, 06.04.2016
20:12

Niko nije nepobediv, ali Bajern ima ozbiljnu prednost uzevsi u obzir kvalitet tima. Prednost Benfike je domaci teren, iskreno, pitanje je koliko je to dovoljno protiv Bajerna.

avatar
ppera1
Wednesday, 06.04.2016
17:24

Jedino cega mogu da se plase u revansu je, kao i na svakoj drugoj utakmici, da se neko ne povredi, a sto se tice plasmana u polufinale to se ne dovodi u pitanje ni da su izgubili sa 1:0, a kamoli sto su pobedili.

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 06.04.2016
14:07

ja se uopste ne plasim da ce u polufinalu biti Barsa, Bajern, Real i PSZ

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
13:53

Benfika prolazi ljudi da se ne lazemo.

avatar
fiSTE
Wednesday, 06.04.2016
14:45
avatar
denikv
Wednesday, 06.04.2016
18:29

tako su mnogi mislili i za zenit pa lupise o pod. nije bajern nepobediv.