'Revolveraški obračun' Pečnika i Forlana u ludoj utakmici!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.04.2015.
14:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Džef Junajteda odigrali su ludu utakmicu u okviru 5. kola druge japanske lige a najzapaženiji akteri tog susreta bili su Nejc Pečnik i Dijego Forlan. Bivši fudbaler Crvene zvezde i legendarni Urugvajac postigli su po dva pogotka u utakmici punoj

jefunited.co.jp
jefunited.co.jp

Povezane vesti

Fantastičnu fudbalsku predstavu priredili su japanski drugoligaši Džef Junajted i Krezo Osaka u petom kolu druge Divizije J-Lige.

Utakmica je završena remijem rezultatom 4:4 (0:0) a obeležili su je preokreti, osam datih golova tokom drugih 45 minuta i majstorije Nejca Pečnika i Dijega Forlana.

Prvo poluvreme ove utakmice niko neće ni pominjati, golova i većih uzbuđenja nije bilo, a kada se pogleda šta se sve izdešavalo u nastavku jasno je da su Džef Junajted i Krezo Osaka igrali pravi fudbal samo tokom drugih 45 minuta.

Slovenački internacionalac Nejc Pečnik najpre je "požuteo" u 50. minutu susreta a onda je namestio nišanske sprave i sa dva gola najavio trijumf domaćeg tima.

Bivši fudbaler Crvene zvezde svakako bi izrastao u apsolutnog junaka utakmice da se na drugoj strani nije našao legendarni Urugvajac Dijego Forlan koji je uzvratio istom merom.

U periodu od 70. do 80. minuta Forlan je postigao dva gola a u listu strelaca upisao se i nekadašnji napadač Štutgarta Kakau čime su gosti režirali totalni preokret.

Uzbuđenjima ni tu nije došao kraj pošto su u poslednjih desetak minuta viđena još tri gola. Najpre je Džef Junajted izjednačio preko Paulinja, a zatim ponovo poveo golom Japanca Onaijua, da bi konačnih 4:4 postavio defanzivac gostiju Tacuja Jamašita.

Džef Junajted i pored remija u 5. kolu ostaje lider na tabeli a Nejc Pečnik je popravio golgeterski saldo i sada ima tri data gola na pet odigranih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke