Rešetali Prijović i Radović za Legiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.11.2016.
20:19
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Prijović i Miroslav Radović su bili junaci današnjepobede Legije protiv Slaska.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Legija je konačno u velikoj seriji.

Počeli su da igraju odlično, posebno u domaćem prvenstvu gde su vezali novu pobedu, petu uzastopnu.

Ovoga puta je pao Slask, bilo je 0:4, Legija je bila na najvišem mogućem nivou, a Aleksandar Prijović i Miroslav Radović su bili sjajni.

Srpski internacionalac koji je ove sezone prvo igrao u Partizanu je postigao gol već u prvom minutu, da bi Gonsalveš uspeo da postigne autogol i da dovede Legiju do 2:0.

Prijović je na asistenciju Radovića uspeo da povisi rezultat na 3:0 već u 7. minutu, a isti igrač je povisio na 4:0 u 44. minutu čime je postavio konačan rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
11:30

Iz mlade reprezentacije sigurno Antonov, Maksimovic, Zivkovic i mozda S. Milinkovic-Savic (svakako pre Grujica bar jos neko vreme, decko je stariji, u najmanju ruku podjednako kvalitetan kao i MG i ipak ima te utakmice u nogama), od tih starijih i iskusnijih igraca koji su vec bili u reprezentaciji i nisu razocarali OBAVEZNO! Basta, Ljajic i Sulejmani (ili Lazovic) i Spajic, a trebalo bi popricati i sa Nevenom i Gojkom te videti da li su oni spremni da se jednom (i uskoro) vrate u drzavni tim sto se narocito odnosi na GK. Isto tako, i za Milunovica treba da se napravi prostor bar na sirem spisku, smatram i da Djurdjevic moze da pomogne, prebacio bih i njega sigurno. Treci golman da budu Jovanovic, Dmitrovic ili Radunovic. Sto se tice neke cistke u A timu, ovako bi to islo: Stefan Mitrovic, Dusko Tosic, Zoran Tosic, Aleksandar Ignjovski, Lazar Markovic (Stojkovic, Kolarov i (samo uslovno) Ivanovic- oni bez ikakve dileme), ali i Antonio Rukavina i Filip Mladenovic, njih vise ne bih zvao (barem ne za 1. tim), Vukovica, Radoju, Milivojevica, Gudelja, Pesica samo na onaj malo siri spisak i samo kad se drugi (i bolji od njih) povrede, isto vazi i za Grujica i Djuricica, Pavlovica i Stojiljkovica.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Monday, 28.11.2016
10:53

Rajkovic, Dmitrovic (Radunovic), Jovanovic- Ivanovic/Pejcinovic, Basta, Spajic, Maksimovic, Nastasic, Rajkovic/Milunovic, Antonov, Obradovic- Kacar, Maksimovic, Matic, Fejsa (Radoja)- Zivkovic, Lazovic/Sulejmani, Tadic, Milinkovic-Savic, Ljajic, Kostic/Katai- Mitrovic, Djurdjevic (Pesic). Smatram da se gresi kad se kritikuje pozivanje Pesica, odlican je spic, slazem se i jos jednom podrzavam inicijativu da se barem jos jednom porazgovara sa Suboticem, ali i sa Bastom koji je izjavio da mu 5-2-2-1 bas i ne odgovara i da je samo 2! puta u karijeri igrao u formaciji sa tri stopera sto je ipak relativna stvar, sta mu to uopste znaci dva puta jer svakako moze da se desi da to potraje i godinama:-) Formacija 4-2-3-1. Mnogo vise rezona ima za ovako nesto, ali imamo tu nesrecu da covek voli tri stopera vise nego 'leba da jede i mislim da ce i ostati pri tome i maltretirati nas i ubuduce (is)tim dilemama i (is)tim nezadovoljstvima. Rajkovic, Dmitrovic (Radunovic), Jovanovic- Basta, Ivanovic, Pejcinovic, Spajic, Maksimovic, Nastasic, Rajkovic/Milunovic, Antonov, Obradovic- Kacar, Maksimovic, Matic, Fejsa (Radoja)- Zivkovic, Lazovic/Sulejmani, Tadic (Milinkovic-Savic), Ljajic, Kostic/Katai- Mitrovic, Djurdjevic (Pesic).

avatar
Algebra
Sunday, 27.11.2016
21:33

Prijović ima odlična rešenja prilikom realizacije. Jeste da je već u ozbiljnim godinama (težak termin, ali odnosi se na to da je već trebalo da igra makar u ozbiljnoj ligi ukoliko je pristojan potencijal), ali trebalo bi mu pružiti šansu na sledećim okupljanjima. Mislim da od Pavlovića, Pešića i Stojiljkovića zaista ne može da bude bezopasniji. Ljajić, Lazović, Basta i on (možda i Subotić?), bi zaista dali jednu interesantnu notu trenutnom timu.

avatar
Sunday, 27.11.2016
21:27

sto ne zovu radovica u repku umesto pesica i ljajica umesto markovica ne kontam nikako