Rems proveo noć na vrhu, Nabil Fekrir je 'Kralj lavova

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 30.08.2015.
12:43
Izvor: Sportske.net

'Zakuvalo' se u francuskom šampionatu.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

U prvom meču dana Lion je na gostovanju savladao Kaen rezultatom 4-0. Tako su 'Lavovi' nastavili dobre partije na gostovanjima, a najbolji pojedinac je bio Nabil Fekir, koji je postigao het-trik, a 'tačku na i' stavio je Klaudio Buve, na asistenciju upravo Fekira.

Troa i Monpelje odigrali su miroljubivo i u meču bez goloba podeli bodove.

Anže je propustio da pobedom zauzme lidersku poziciju, bar na jedan dan, pošto je na domaćem terenu remizirao protiv Nice rezultatom 1-1. Gol za domaći sastav postigao je Tomas Mangani, a izjednačujući gol je 'delo' Valera Žermana, na asistenciju Hatema Ben Arfe.

Lil je na svom 'Pjer Maroju' minimalnim rezultatom savladao Gazelek Ažaksio, gol za pobedu domaćina postigao je Sofian Bufal.

Ren je na domaćem terenu pobedio Tuluz rezultatom 3-1. Gosti su poveli pogotkom Martina Brajtvajta,  ali su gosti preokrenuli, najpre je Jago postigao autogol, Silvan Arman je doneo vođstvo, a pobedu je overio Jan Sio. U gostujućoj ekipi prvo poluvreme  je igrao Pavle Ninkov, a Aleksandar Pešić je ušao u 72.minutu.

Rems je pobedom nad Lorijenom rezultatom 4-1, zauzeo čelo tabele Lige 1 bar do nedelje. Golove za domaći tim postigli su Nikolas De Previl, Grejon Kej, Gaetan Šarbonije i Atila Turan, gol za goste delo je Didijea Buange.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke