Remi Sotona i Bornmauta, nesrećni Tadić, Arter tragičar!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.04.2017.
20:22
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sautemptona dočekali su Bornmaut na svom stadionu u okviru 30. kola Premijer lige.

Beta/Steven Paston/ PA via AP
Beta/Steven Paston/ PA via AP

Povezane vesti

Gledaoci na "Sent Merisu" su mogli da uživaju u jako dobrom fudbalu, ali nisu imali sreće da prisustvuju golovima.

Izabranici Kloda Puela i Edija Haua odigrali su 0:0 (0:0) u Sautemptonu, meč je obilovao prilikama, ali su mreže ostale netaknute.


Prvo poluvreme proteklo je u znaku domaćina, agilan je bio Džej Rodrigez, a odličnu partiju prikazao je i srpski reprezentativac Dušan Tadić.

Odlično je upošljavao svoje saigrače, a i sam je bio u par dobrih prilika, propustio je i najbolju šansu u prvih 45 minuta kada je pogodio stativu.

Igrao se 38. minut, povratna lopta je ka Tadiću, koji je bio na ivici šesnaesterca, išla sa desne strane, da nije bilo Redmonda da mu zasmeta, teško da bi Boruc sačuvao svoju mrežu.

Ovako je bivši igrač Noriča taman malo zakačio loptu da poremeti Tadića, koji je ipak uspeo da se namesti na šut i pogodi spoljni deo stative gola gostiju.

Pred kraj prvog dela igre je i Rodrigez imao dobru šansu, njegov sjajan udarac je "panterskom" paradom sačuvao Artur Boruc..

U nastavku su gosti zaigrali nešto bolje, najpre je Afobe imao priliku, a onda je rezvervista Šejn Long propustio sjajnu šansu da domaćina dovede u prednost.

Tadić ga je sjajno uposlio, ali je Irac bio neprecizan iz neposredne blizine, ruku na srce ugao je bio nezgodan, ali je Long morao bolje

Onda je usledila inicijativa gostiju, pretio je najpre Smit, pa Pju, da bi levi bek domaćina Rajan Bertran napravio veliku glupost u 79. minutu.

Srušio je protivnika u svom kaznenom prostoru, Mos je dosudio jedanaesterac. Odgovornost je preuzeo Hari Arter, ali je vezista "Trešnjica" loptu poslao nebom pod oblake.

Desetak minuta kasnije pokušao je da se iskupi jako dobrim udarcem iz velike udaljenosti, ali je Forster bio oprezan, te je lepom paradom sačuvao svoju mrežu.

Na kraju ipak nije bilo golova, Soton ostaje 10. sa 34 boda, koliko ima i ekipa Edija Haua, koja je odmah iza njih na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke