Remi Osasune i Valensije na debiju bivšeg fudbalera Partizana!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 09.01.2017.
22:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Osasune i Valensije sastali su se na zatvaranju 17. kola španske Primere.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Nastavlja se crna serija Valensije, kako ni na gostovanju najgorem timu lige nisu uspeli da osvoje tri boda. Na kraju 3:3 (1:2) u Pamploni, solidan debi novog šefa struke Osasune Petra Vasiljevića, bivšeg štopera Partizana koji je nedavno preuzeo klupu trenutno najslabijeg tima španske Primere.

Poveli su "Slepi miševi" golom bivšeg fudbalera Barselone Munira El Hadadija već u drugom minutu, a samo sedam minuta kasnije, Oriol Rijera postiže gol i poravnava rezultat.

Isti fudbaler se postarao da gosti odu sa prednošću na odmor, kako je u poslednjem minutu regularnog dela prvog poluvremena postigao autogol, nakon kornera koji je izveo Dani Pareho.

U nastavku domaćin ipak dolazi do poravnanja, strelac je bio Roberto Tores.

Valensija ipak vraća prednost nekih 20 minuta kasnije, nakon kombinacije bivših igrača Barselone Montoje i Munira El Hadadija, potonji postiže pogodak.

Imala je Osasuna dobru priliku u poslednjih desetak minuta da ponovo poravna, ali je Imanol Garsija zamalo bio neprecizan.

Odmah nakon toga, Ivan Markez pravi prekršaj u svom kaznenom prostoru, a Dani Pareho ne uspeva da donese  dva gola prednosti Valensiji, kao je njegov udarac sa "kreča" pročitao čuvar mreže Osasune Fernandez.

Momentalno je Valensiju stigla kazna za promašen jedanaesterac, u drugom minutu nadoknade Klerk postiže pogodak i poravnava rezultat, za opšte oduševljenje na tribinama. Sjajan pogodak mladog Španca, nakon solo prodora i duplog pasa sa Romerom, pogledajte u nastavku.



Osasuna ostaje na dnu tabele sa svega osam bodova, dok je Valensija tik iznad zone ispadanja, na 17. mestu, sa pet bodova više.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Born2Won der
Tuesday, 10.01.2017
05:59

Nemamo sreće ni radilicu na terenu a bogami ni vođu.. znam da je nemoguće ali jedan Everton na sredini bi okrenuo tim naopačke. Mi nemamo tu želju i agresivnost, ne znamo da prekinemo kontru.. mislim užas. Trebao je lepo Djukić da ostane, verujem da bi do sad stabilizovao ekipu a ovako.. rupa bez dna.

avatar
Real21
Tuesday, 10.01.2017
01:12

Iznenadjujuce uzbudljiv mec

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 10.01.2017
00:15

Ovim putem pozdravljam Pareha i pozdrav paloj braci 2-2 i 3+ ...

avatar
tino24
Tuesday, 10.01.2017
11:17

Ja mu ovom prilikom spominjem komplet familiju...

avatar
Vlada Canada
Tuesday, 10.01.2017
00:04

Itekako uzbudljiv mec !!!