Remi na "Etihadu", stativa saveznik Liverpula, Lalana promašio nepromašivo!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.03.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net

U derbiju 30. kola Premijer lige, Mančester siti i Liverpul su odigrali bez pobednika.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

"Građani" su na svom stadionu ugostili "Redse", na kraju nije bilo pobednika, meč je okončan rezultatom 1:1 (0:0).

U prvih 45 minuta nije bilo golova, ali daleko od toga da nije bilo prilika.

Najpre je u 20. minutu David Silva šutirao tik pored desne stative gola gostiju, da bi samo četiri minuta kasnije Mane imao dobru priliku na drugoj strani, ali je Kabaljero dobro reagovao.

Igrao se 39. minut, kada je Milner sjajnim startom sprečio Sterlinga da sa metar pogodi nebranjenu mrežu, lopta je stigla do Fernandinja, ali je on iz izgledne situacije loše šutirao u padu i pogodio samo spoljni deo mreže.

Manje od 60 sekundi kasnije, Firmino je bio u šansi, nakon dobrog driblinga šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali je Kabaljero spasao svoju mrežu dobrom intervencijom.

"Redsi" su dobili korner, lopta se odbila do Lalane, koji šutira pod prečku, ali je ponovo odlično intervenisao Kabaljero.

U nastavku, nakom samo dva minuta, Mane je bio u šansi, ali je njegov udarac bio izblokiran.

Igrao se 50. minut, kada je Kliši neoprezno startovao na Firminu u kaznenom prostoru Sitija, Majkl Oliver je dosudio najstrožu kaznu, a Milner je bio precizan sa kreča za 0:1.

Desetak minuta kasnije, nova šansa za Firmina, ali je Kabaljero još jednom pokazao da je večeras bio više nego raspoložen.

Od tog trenutka inicijativa "Građana", a kruniše je Aguero u 69. minutu na asistenciju De Brujnea sa desne strane. Pogodio je Argentninac nakon odličnog pasa bivšeg igrača Čelsija, sa samo par metar od gola Minjolea.

Ubrzo nakon toga, nakon gužve u šesnaestercu Liverpula, lopta je stigla do De Brujnea, koji šutira iz izgledne pozicije, ali pogađa samo stativu.

Četiri minuta nakon toga, promašaj sezone u režiiji Adama Lalane. Kontru su poveli gosti, Vajnaldum je odlično proigrao Firmina na levoj strani, ovaj pronalazi usamljenog Lalanu na samo par metar od gola, ali engleski reprezentativac uspeva da promašio ceo fudbal i tako upropasti neverovatnu šansu. Kabaljero je već bio savladan, ali na njegovu sreću Lalana nije bio dovoljno skoncentrisan.


Aguero je do kraja imao još dve jako dobre prilike, posebno je bila dobra ona u 89. minutu, kada je Argentinac sa samo par metara prebacio čitav gol Simona Minjolea.

Siti je imao inicijativu do kraja utakmice, ali nisu uspeli da dođu do gola, te je utakmica okončana nerešenim rezultatom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

90 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
malialejandro4LFC
Monday, 20.03.2017
10:48

Dobra utakmica,apsolutno zasluzeno po bod,obe ekipe se izmasile opasno, Aguero je pokazao da je klasa, na sekund ga ostavis i cao. Lalana, Lalana...

avatar
VernesDelic8 LFC
Tuesday, 21.03.2017
09:48

Vala i aguero je ofulao onaj polu volej

avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 21.03.2017
16:54

Znam znam,slazem se. Rekoh zasluzen bod. Idemo dalje,sad maleni everton pa ostatak sezone da osiguramo bar 4. mesto

avatar
96
Monday, 20.03.2017
00:10

Vidim pojedini navijaci celzija i Junajteda ( namerno malo slovo), pljuju Liverpul zbog ovog remija. Kazu ugrozena 4 pozicija, i kako ce Junajted da prestigne Liverpool, a ne znaju da Junajted od preostalih 10 utakmica ima 5 derbija, Citi 3. Liverpul od top 7 ekipa ima jos samo Everton.

avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 21.03.2017
16:56

Vole ljudi stalno nesto da podbadaju bez razloga,ali videcemo ko se zadnji smejati

avatar
daka bar
Sunday, 19.03.2017
23:26

i dalje ne mogu da vjerujem sta je lalana uspio da promasi!

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 19.03.2017
23:13

Za nas navijace Celzija idealan rezultat iako bi vise volio da je Liverpul slavio jer se onakav nemocni i nefikasni United umjesao za borbu top 4 a realno nisu zasluzili po prikazanom biti ni na 5 mjestu a kamoli u top 4 .

avatar
Gorčilo
Monday, 20.03.2017
16:21

Definitivno je Liverpul više prikazao ove sezone od Junajteda. U tome će se složiti i dosta navijača Junajteda. Ovo nije nikakva provokacija. Dovoljno je videti podatak da je Liverpul postigao najviše golova u PL do sada. Igramo napadački bez kalkulacija. Nadam se da mi idemo u top4 jer imamo lakši raspored dok Junajted na primer igra sa Sitijem, Čelzijem, Arsenalom, Totemhemom i plus ima Ligu Evrope. Junajtedu želim da osvoji LE i za njih ću navijati da kroz LE obezbede LS.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 20.03.2017
22:16

Liverpul po meni zasluzuje i vise od 4 mjesta stvarno nisu imali srece kroz sezonu imali su kikseve neke glupe sa malim timovima po meni posle Celzija i Tottenhama Liverpul je najvise pokazao u premier ligi a 4 mjesto bi dao Sitiju jer su igrali toplo hladno ,Junajted jednostavno je losu sezonu igrao to moraju priznat navijaci Junajteda ovo u poredjenju sa onim izdanjima kad je bio Ferguson je mizerija Junajted se uvjek borio tada za titulu a sada im je uspjeh izboriti ligu prvaka a sto se tice euro lige iako sam plavac volio bi da Junajted izbori ligu prvaka kroz Euro ligu to jest da je osvoje i da se vrate u najace europsko takmicenje al da budu 4 u ligi a da ispadne Liverpul ili Siti to definitivno Junajted nije zasluzio mjesto .

avatar
Realan tip
Sunday, 19.03.2017
23:11

Rezultat koji odgovara Unitedu i Totenhemu i mene obara za 113 maraka jedan gol, ali nije mi zao.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 19.03.2017
23:01

I ocekivo sam dobru igru liverpula oni kad naidzu na dobro protivnika koji igra otvoreno dodzu do izrazaja i dobro odigraju svaki derbi,jer protivnik.igra otvoreno i da im priliku da igraju svoju igru. Odigrat ce liverpul i sa evertonom dobro a onda im ide tezi raspored jer jednostavno nemaju igru sa defanzivno orjentisanom ekipom kojoj je cilj bod i koja nema namjeru sa se nadigraje sa njima. Liverpulu idu tezi mecevi posle evertona ako ne nadzu plan b za takve ekipe.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 19.03.2017
22:18

PERFEKTNA utakmica! Opet promasaja 100, cestitam i drugoj ekipi na pravom fudbalu ovo se zovee pravi derbi. Kunuu svaka cast na golu iako jos spava (probudit ce se on moraa), ja ne znam sta treba sve da bi se dao gol... Cu u ludaru zbog togaa, shvatite jedno, trener kazee igracima nacin igre taktiku, eh ako ima prilika na pregrst to je svakom normalnom jasan dokaz da trener radii pravu stvar. Eh sad sto izvodjaci trenerove igre zakazu, tu trener apsolutno nijee kriv! Na igracu je da postigne pogodak, a na treneru je da ubaci ideju i nacin kakoo doci do situacije da da bi se dao gol, ko razume shvatice (uopste nije tesko). Ostali su bili solini, odbrana remont po hitno... CTWD

avatar
Monday, 20.03.2017
00:57

Koji trener,kada svaki prekid je gol sansa za rivala,lopta pada u kazneni svaki drugi korner iako ga Kutinjo ocajno izvodi... Siti da ima 100 kornera,nece dati ni jedan gol na mecu... Ofsajd zamke su enigma za odbranu sitija,a sterling , ja ne znam sta da mislim za tog lika...

avatar
Red blood
Sunday, 19.03.2017
21:55

Siti i Totenhem cini mi se sigurni za 2 i 3 ili 3 i 2..a velika borba za poslednje mesto koje vodi u LS.nNebitno kako ce ko rezonovati da li je Siti bio blizi pobedi ili Liverpul..cinjenica je da niko nije nadigrao,ali bas NADIGRAO Liverpul u derbijima.nIli su bili izjednaceni ili je Liverpul bio bolji rival.nI oni se bore za cetvrto mesto!nPorazavajuce!

avatar
Sunday, 19.03.2017
21:45

Bice bolje sledece sezone.:)

avatar
james sawyer
Sunday, 19.03.2017
21:37

odlicna utakmica,steta sto nije bilo vise golova,otamendi odlicna utakmica,veoma je bio borben,sterling u prvom veoma dobar,u drugom poluvremnu kao da se pojavio onaj upaseni sterling i monaka,aguera nije hteo gol,imao je dosta sansi,na kraju samo jedan,lalani zahvaljujem za onaj promasaj,sagna me je presekao dva puta u dva minuta onim asistencijama za origija,ali na kraju zasluzeno remi.

avatar
malialejandro4LFC
Tuesday, 21.03.2017
17:00

Pa pazi ako bude kao i ove i niko od najvecih rivala nas ne pobedi a mi naucimo da igramo sa slabim ekipama onda ce i biti bolje,ma ni bolje,bice sjajano

avatar
Miroslav Hromcik
Sunday, 19.03.2017
21:00

Pre svega odlicna utakmica,ali jos uvek mi nije jasno kako je Lallana uspeo tu priliku prokockati,ali ipak se nadam da cemo biti medju Top4.Ostaje grcevita borba Y.N.W.A

avatar
Barca4ever
Sunday, 19.03.2017
20:54

Kako bi bilo lepo gledati LS u kojoj igraju Celzi,Junajted,Liverpul i Siti. Arsenal je nakada bilo lepo gledati ali ipak godinama ne prolaze osminu finala dok je Totenhem tu samo da bi ispostovao to da je ucesnik.Nemaju nikakvu igru u LS.

avatar
L F C
Sunday, 19.03.2017
20:47

Odlicna utakmica, kako smo navikli od ova dva tima, Samo sto smo videli dva gola, a moglo ih je biti znatno vise. Sto se tice liverpula odigrali smo dobru utakmicu, samo ja i dalje ne mogu da verujem sta je lalana promasio i ostavio nas bez tri boda. Ali sta je tuje, idemo dalje. Sledi jos derbi sa evertonom a zatim one '' lakse '' utakmice. Medjutim znajuci nasu igru protiv tih slabijih timova nista nece biti lakse ako ne popravimo igru protiv slabijih timova.

avatar
Elliott Roger
Sunday, 19.03.2017
21:14

Jesi video šta je Siti promašio?

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 19.03.2017
20:42

Ovaj fantasticni derbi je pokazao nekoliko stvari:Jaja je pecen za Kinu ili Ameriku,ko ce kupiti Aguera lepo ce "zaraditi",u Engleskoj ima brdo precenjenih i preplacenih igraca poceci od Sterlinga pa nadalje.U Premier ligu sude najgore sudije iz lige petice,kome je onome Oliveru dao pistaljku da "duva" i to derbije taj nije no....n!

avatar
audispirit
Sunday, 19.03.2017
20:41

Solidna utakmica sa dosta promasaja. Navijaci Liverpula govore kako je Lalana vrhunski igrac, a on promasuje loptu za velika tri boda. Lupali ste minuse kad sam govorio da on ne bi imao mesta u Barsi, pa Lalana mi ne bi igrao ni u prvoj postavi Numansije kad je igrac sa dve leve noge, i dok se god Liverpul bude oslanjao na takve, nece biti rezultata, upamtite to ''strucnjaci''. Dok Klop ne dovede vrhunske igrace, nece biti titula. Sa druge strane imamo Sterlinga, kojeg ne podnosim iz razloga sto je sebican, jadan i velika nula od coveka koja trci za parama. Izgubi loptu i nece da se potrudi da je vrati, nego se setka, lupio bih ja njima novcane kazne, trcali bi kao da imaju durasel baterije. Takodje i Aguero previse sebican, imao je prilike da doda saigracima loptu koji su bili u boljim pozicijama, ali nije to uradio. Treba Gvardiola i Klop stroziji da budu, previse sminkera imaju u ekipi.

avatar
MightyReds
Sunday, 19.03.2017
21:37

Ti izgleda veći stručnjak od Kloppa. Čovjek mali milion puta rekao da mu je Lallana najbitniji u igri Liverpoola. Upravo taj Lallana je najbolji igrač svoje države za prethodnu godinu, upravo taj Lallana pretrči ko dva druga igrača. Momak ima tehniku sjajnu za jednog engleza koji nije tamnije puti, ima šut dosta dobar. Koliko je samo legendarnih igrača koji su promašivali i gore situacije, valjda i on ima pravo nekad promašiti.

avatar
Red blood
Sunday, 19.03.2017
21:59

Mislim da u LFC nema sminkera.nMozda Staridz.nSvi se trude..samo je neko manje talentovan.nKlopu bih zamerio sto je izuzetno zastitnicki raspolozen prema Firminu.nOn mi je tu najpreduvaniji igrac.nZa Lalanu se ne bih slozio.nNije top klasa,ali je dobar igrac.nSa boljim saigracima bio bi puno bolji.nTaj promasaj..ne znam..ne mogu objasniti.

avatar
The Real Man
Sunday, 19.03.2017
20:40

Gvardiola je krs od trenera, pre dolaska u Siti sam ga smatrao najboljim na svetu. De Brujne mu 70 minuta igra u sredini i naravno ne zna gde se nalazi! Cim je presao na krilo odmah je namestio gol Agueru.

avatar
алексфорлфц
Sunday, 19.03.2017
20:40

Odlična utakmica, stvarno je dosta fudbala ponudila. Rezultat je realan. Raspored nam ide na ruku tako da mislim da Liverpul ostaje sigurno u top 4.

avatar
BajaPapaja
Sunday, 19.03.2017
20:38

Bili smo egal. Mogli smo do pobede, ali mogli su i oni. Sve u svemu fantasticna utakmica.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 19.03.2017
20:36

Hahah sta su sve promasili i jedni i drugi. Lalanin promasaj je promasaj lige dosad. Remi je odgovrao junajtedu imam -4 u odnosu na liverpul i dvije utakmice manje i -5 u odnosu na siti i utakmicu manje. Sad idu repke kljucni igraci Junajteda nece igrati za repke ibra,pogba,martijal,mata,herera tako da ce imati priliku za odmor i lagane trenige pa ce nastavak docekati svjeziji jer stavrno su bili pretrpani utakmicama.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Sunday, 19.03.2017
21:09

Ali Liverpul ima još samo Everton od teških protivnika, dok Junajted ima Siti, Celsi, Arsenal, Totenhem i Everton.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 19.03.2017
23:27

Liverpulu je bolje da igra do kraja sve derbije jer ih igraju odlicno problem imaju kad igraju sa slabijim timovima koji kampuju na 20 m od gola i gdje ne moze doci do izrazaja Maneova brzina i Kutinjove majstorije. Danas je Liverpul odlicno radio kontre ali te kontre nece imati protiv Bormuta jer ovi ce imati 1 napadaca i 9 odbrambenih igraca. Da se saberu samo bodovi iz tih derbija Liverpul bi vjerovatno bio 2 iza celzija njih potope male ekipe uzmu ih njihovu igru a klop do sad nije imao resenje za te male ekipe.

avatar
äxwell
Sunday, 19.03.2017
21:20

Samo pogledaj utakmice MU do kraja sezone ako te zanese optimizam.. :D

avatar
eko Ekovic
Sunday, 19.03.2017
20:33

E ovako, ako Kutinjo ovako nastavi s losim partijima, definitivno ne zasluzuje da bude tu na ljeto! Njegova lezernost, setkanje i bezbroj izgubljenih lopti stvarno ne mogu da se tolerisu, Od povrede to nije isti igrac, jedino dobro u ovoj utakmici sto je uradio je bio pas ka Firminu i to je to! Radije bih imao 2 igraca kao Lalana, koji je pored promasaja po meni bio igrac utakmice, nestvarno koliko covjek moze da trci, koliko je samo lopti presjekao, koliko je dobrih rjesenjao nasao pod pritiskom!

avatar
Red blood
Sunday, 19.03.2017
22:01

Kutinjo da ne bude tu?!Da li se salis?nKutinjo je kljuc za eventualni napad na titulu u narednim godinama.nJedini covek u timu koji ima viziju..pas..pregled..sve!nZbog 2 losija meseca ti bi ga otpisao?nPa svi ostali su naspram njega obicni trkaci!

avatar
gdragan
Monday, 20.03.2017
01:34

Ako je tacno da Barsa nudi te pare o kojima se spekulise odmah prodati.

avatar
Monday, 20.03.2017
01:03

Nije dve lose,vec 10 ... Ili se poremetio zbog barse,hoce da ide,ili ne znam sta je,ali on je ubedljivo najgori u zadnje vreme nazalost ...

avatar
eko Ekovic
Monday, 20.03.2017
00:39

Ti moras da shvatis da taj decko ima 24 godine, on nije vise mlad, i da mora sada vec da ima konstantnost. Gerrard je vodio Liverpool do Lige Sampiona sa 24 godine! Izvini, ali ako je neko lud da ponudi za takvog igraca 80 miliona, Liverpool bi to odmah trebao da prihvati! Dzaba ti sav talenat kada imas psiholoskih problema, pogledaj i kod gola gdje je on bio, dobija toliko slobode da je to strasno, a ne pokazuje puno i prije bih imao ljude koji ginu za grb !

avatar
Denis Split
Sunday, 19.03.2017
22:04

Coutinho jedna odlična utakmica, pa se ne vidi 6 sljedećih. Kad sam ja to govoria lupali su minuse a realna je istina da je nekonstantan i dok bude takav nije world class igrač.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 19.03.2017
20:32

Odlicna utakmica,neverovatan tempo,mnogo sansi i nekoliko sjajnih poteza,steta samo sto nije postignuto vise golova.Nadam se da ce i Siti i Liverpul da izbore plasman u top4,igraju jako lep fudbal i jedni i drugi i steta bi bilo da ih ne gledamo u LS sledece sezone.

avatar
Poznavalac
Sunday, 19.03.2017
20:32

Lalana i firmino skoro pa promašili LS..nemam reci,igrači koji ne zasluzuju dres redsa.

avatar
VernesDelic8 LFC
Tuesday, 21.03.2017
09:58

Dobro desi se jbg.da se ofula gonAli msm da se trenutno u ekipi najvise trude lalana clayn milner i mane

avatar
Chelsea13
Sunday, 19.03.2017
20:32

Nevjerovatno koliko su se oba tima ispromasivala..na kraju mislim da je podjela bodova najrealniji ishod

avatar
Chella_ynwa
Sunday, 19.03.2017
20:32

Odlican mec, pravo je cudo sto se zavrsilo samo sa po jednim pogotkom. Ostaje nam da zalimo za nemogucim promasajem Lalane, i dalje mi nije jasno kako je uspeo. Idemo dalje.

avatar
Carina_11303
Sunday, 19.03.2017
20:30

Koji poluamaterski promasaji. Ne bi me iznenadilo da siti i ne uspe da se ugura u top4 ove sezone. Imaju pretezak raspored do kraja.

avatar
Sunday, 19.03.2017
21:23

To kad bi se desilo mislim da bi Gvardiola podneo ostavku cak!

avatar
gdragan
Monday, 20.03.2017
01:37

Aj ne pametuj.Ove godine uzimate titulu i odmah tvoji odvratni komentari.Nigdw te nije bilo prosle godine.

avatar
Carina_11303
Sunday, 19.03.2017
23:25

Ma gde to. Covek je egoista. Nema tu takvog postenja, da neko podnese ostavku. Oni cekaju otkaz, jer uz otkaz stize i masna isplata. Nama bi najbolje bilo da u ls udju totenhem, arsenal i liverpul, a siti i junajted le. Al nije realno tako.

avatar
Benz9
Sunday, 19.03.2017
20:30

Siti bolji, Liverpool opasniji tako da je remi najpravedniji ishod...

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 19.03.2017
20:30

luzerpool prava rijec za njih :D sledeca godina je njihova godina pazite sto sam rekao :D

avatar
äxwell
Sunday, 19.03.2017
20:29

Odlicna utakmica, zestok ritam i na kraju fer rezultat. Siti ocigledno iskaljivao sav bijes danas posle ispadanja iz LŠ i igrao fantastican fudbal..Bili su veoma nezgodni i vjerovatno najbolja partija Sitija protiv Liverpula u zadnjih par godina..Bilo je tu pregrst sansi na obe strane al je moralo zavrsiti nerjeseno, rezultat koji sam i ocekivao.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 19.03.2017
22:22

4 minusa... Bozee sacuvaj

avatar
RED! RED! RED!
Sunday, 19.03.2017
20:29

Lallaana zicercinu omasii, mogli smo izgubiti a mogli smo i pobediti. Samo nije trebao da izbaci Kutinja.

avatar
Gorčilo
Sunday, 19.03.2017
20:28

Lalana je promašio velika 3 boda. Kakav raspored imamo do kraja trebali bi ladno da budemo na 2. ili 3. mestu, ali znajući kako nas često razni Barnliji, Bornmuti oduče od fudbala može biti svašta. Iskreno, ne bih volio da igramo LE ako ne uđemo u LS. Zaista bi bilo šteta da ova ekipa Liverpula ne igra LS sledeće sezone jer svi znamo kakav je Liverpul u tim velikim utakmicama, za razliki od npr. jednog Totenhema kojeg redovno oduče od fudbala neki Leverkuzeni, Genkovi i slični.

avatar
VernesDelic8 LFC
Sunday, 19.03.2017
20:57

Tako jeenAli ovi igraci i nisu nesto iskusni u LP. :-/

avatar
Gorčilo
Sunday, 19.03.2017
21:35

Imamo dovoljno iskustva. Sigurno više od Monaka koji ovako dobro igra u LS. Sa još 5-6 igrača na leto ima da kidamo. Da bi se kvalitetno pojačali moramo da osiguramo LS.

avatar
Sunday, 19.03.2017
20:28

koja bruka ,grabi nebi da ima lopatu a ne nogu

avatar
VernesDelic8 LFC
Sunday, 19.03.2017
20:28

Hahaha boze lalana je kandidat za promasaj sezone firmino je morao dat onaj goonDrago mi je da se emre can popravionNije lose 1,1 nBice bolje u slj.utakmici

avatar
Red Demon
Sunday, 19.03.2017
20:28

Uvek zanimljiva utakmica izmedju ove dvojice super napadacki orijentisanih trenera, moglo je da bude jos deset golova. Kod nas tragicar Firmino kod njih De Brujne i Aguero i naravno Lalana promasaj sezone. Drago mi je sto je Milner strpao Sterlinga u dzep.

avatar
Sunday, 19.03.2017
20:27

Klop po meni fudbalski receno treba da se ubije ako ostane bez LS,neverovatno da su pruzili sansu tunjavom Junajtedu da udje u TOP 4...

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 19.03.2017
20:42

Ako junajted udze u top 4 tebe ce puknu srcka:) a sad su nas vratili jer imamo 2 utakmice manje od liverpula i -4 pa i siti nije nedostizan -5 i utakmicu manje.

avatar
MANUTD
Sunday, 19.03.2017
20:44

Tunjavi Junajted vec sada ima 48 odigranih utakmica u ovoj sezoni i 2 trofeja, igra na svaka 3 dana vec neki period pa je i pored toga u boljoj formi od Totenhema, liverpula, Arsenala i sitija.

avatar
NIKE
Sunday, 19.03.2017
20:27

Odličan derbi, samo Liverpul i City će ako nastave rasipati bodove vratiti i Uniteda u borbu za 4to mjesto, najviše profitirali Tottenham i United iz ovog kola, Chelsea više i ne računam, mi smo druga liga za ove timove.

avatar
RB Leipzig(najjači)
Sunday, 19.03.2017
20:25

Mali siti i propali liverpul. Hahahahahaj! Ne zna se koji tim je ogavniji!

avatar
L F C
Sunday, 19.03.2017
20:41

Liverpul i siti su institucija za lajpcig.

avatar
Carina_11303
Sunday, 19.03.2017
21:31

Bravo. Veliku si mudrost napisao!

avatar
Ole Gunar Solšer
Sunday, 19.03.2017
20:25

Kutinjo se drzi za but hahahahaha

avatar
Скаузерлија
Sunday, 19.03.2017
21:12

Вишко буразер. Имао је још пар испада за плакање.