Remi Kameruna i Australije u Sankt Petersburgu

Autor: Boban Filipović
četvrtak 22.06.2017.
18:57
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampioni Afrike i Azije podelili plen u drugom kolu grupne faze Kupa Konfederacija, a takav ishod ne odgovara ni jednima ni drugima. Utakmicu je sudio Milorad Mažić.

Epa/Dennis Sabangan
Epa/Dennis Sabangan

Povezane vesti

I Kamerun i Australija su nakon poraza od Čilea, odnosno Nemačke danas imali imperativ pobede kako bi popravili sebi izglede za plasman u polufinale, ali je njihov međusobni duel završen bez pobednika.

"Lavovi" su poveli u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, Ngadjui je poslao odličan dubinski pas, a Zambo Andre-Frank sjajno bocnuo loptu preko nepotrebno istrčalog Rajana i zatresao mrežu.

Posle 15 minuta igre u nastavku penal za 'Ozije', Mabuka je napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru , a Mažić pokazao na kreč.

Mark Miligan je bio precizan sa 'bele tačke' i poravnao na 1:1.

Do kraja nije bilo promena, Kamerun je bio bliži pobedi, ulogu tragičara poneo je Abubakar, koji je u poslednjih 15-ak minuta utakmice imao dve dobre prilike za gol.

Večeras od 20h se sastaju Čile i Nemačka, taj meč će zatvoriti drugo golo u grupi B.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Thursday, 22.06.2017
20:41

Neverovatna ova ekipa Kameruna predvođena Hugom Brosom. Dosta iskusnijih igrača se oprostilo od reprezentacije poput Etoa, Mbije, Aleksa Songa, Makuna, Veba, Nguema, Enoha, golmana Kamenog i Itanđea... a dosta poznatih internacionalaca je ušlo u sukob sa selektorom pa takođe ne igraju za reprezentaciju: Matip, Čupo-Moting, Šeđu, Njom, Bedimo... I sa tako, više nego, oslabljenom ekipom osvojio KAN u Gabonu...