Remi Hala i Vest Hema u sjajnoj utakmici!

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 15.09.2014.
22:56
Izvor: Sportske.net

Hal i Vest Hem su remizirali rezultatom 2:2 (1:0), Hal je dva puta vodio, a Vest Hem je dva puta stizao prednost!

Beta/AP Photo/PA, Anna Gowthorpe
Beta/AP Photo/PA, Anna Gowthorpe

Povezane vesti

U meču koji je obilovao lepim potezima, uglavnom od strane debitanata, kojih je bilo čak sedmorica u oba tima, Hal i Vest Hem su podelili bodove.

Vest Hem je na početku meča imao veći posed lopte i više prilika, ali do prvog gola, koji je postigao Ernandez u 39. minutu ipak nije bilo preterano zanimljivih akcija.

El Mohamadi je sjajno prošao po desnoj strani, a Urugvajac je bio viši u skoku od Tompkinsa i izuzetno preciznim udarcem glavom savladao Adrijana.

Samo 5 minuta kasnije Ernandez je mogao da se proslavi - fantastičan udarac sa nekih 20 metara završio je na prečki, na loptu je natrčao Jelavić i postigao gol, ali je on poništen zbog opravdanog ofsajda.

Ovo je možda bio i ključni trenutak meča, da je Hal na poluvreme otišao sa 2:0, Vest Hem najverovatnije ne bi mogao da se vrati u utakmicu.

Već u 50. minutu Vest Hem je izjednačio preko Enera Valensije, jednog od najvećih pojačanja Vest Hema ovog leta. Odličan udarac Ekvadorca završio je pod samom prečkom Halovog gola.

Mohamed Dijame je u 65. minutu doneo prednost Halu posle oduzete lopte posle auta. Dijame se nije radovao posle gola, pošto je ovog leta prešao u Hal upravo iz Vest Hema.

U 67. minutu izjednačio je Vest Hem autogolom Kartisa Dejvisa, koji je jako loše reagovao na gol liniji posle šuta igrača Vest Hema.

U poslednjim momentima meča Vest Hem je mogao i do pobede, ali je Ener Valensija glavom pogodio Dosona na gol liniji, lopta se od prečke zatim odbila u korner.

Golove možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke