"Redsi" preko VBA do treće pobede u sezoni!

Autor: Boban Filipović
subota 04.10.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

Domaćinsko popodne u Premijer ligi ove subote, na pet mečeva, gosti nisu osetili slast pobede, samo na dva meča uspeli da odnesu po bod..

Beta/AP Photo/Peter Byrne, PA Wire
Beta/AP Photo/Peter Byrne, PA Wire

Povezane vesti

Liverpul je na "Enflidu" pred 45 hiljada gledalaca protiv Vest Bromvič Albiona prekinuo seriju od tri utakmice bez pobede u domaćem šampionatu.

"Vrećice" su ponovo pokazale da su tvrd protivnik, ali nisu upsele da izbegnu poraz od favorizovanih "Redsa".

Gosti iz Birmingema su se dobro barnili tokom prvog poluvremena, prvu pravu priliku domaći su stovrili u samom finišu kada je Riki Lambret stavio na muke Fostera, ali engleski reprezentativac se na da prevatiti.

Ipak, do odlaka na odmor, Leverpul uspeva da zatrese prtivničku mrežu. Divan dupli pas Adama Lalane i Hendersona, Hendo fenomenalno petom odigrava za bivšeg "Sveca" koji tuče u dalje ćoše - 1:0.

Ipak, nakon samo 10-ak minuta igre u nastavku VBA stiže do poravnanja. Lovren je neoprezno statovao u svom šesnaestercu, sudija Oliver nije imao dilemu, poakzao je na belu tačku, Berahino vara Minjolea s kreča  - 1:1.

Nerešen rezultat bio je na snazi svega pet minuta, Rahim Sterling je lepo odigrao za Džordana Hendersona koji šalje loptu iza Fosterovih leđa - 2:1.

Nedugo potom Rodžers umesto Lamberta šalje Balotelija na teren, Italijan je ponovo imao veliku želju da zatrese protivničku mrežu, imao par pokušaja, li mu se nije posrećilo.

Napadi gostiju bili su retki, bez izglednijih prilika, te se rezultat nije menjao do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Lazer Marković je pobedu svoje ekipe odgledao s klupe.

Golove sa "Enfild Rouda" pogledajte OVDE.

Hal je na svom terenu došao do bodova protiv Kristal Palasa, "Tigrovi" su dobili 2:0 golovima Dijamea na isteku sata igre i Jelavića u samom finišu meča.

Barnli je u gostima kod Lestera uspeo da postigne gol posle 565 minuta posta, a golom Valasa u dubokoj nadoknadi i da odnese bod.

Šlup je doveo "Lisice" u vođstvo, Najtli je izjednačio, naa 2:1 povisio je Mahrez. Sva tri gola pala su u intervalu od 33. do 40. minuta. I onda u 96. minutu, šok za domaćina, Valas pogađa za konačnih 2:2.

Sanderlend je savladao Stouk na "Stadionu Svetlosti" sa 3:1. Konor Vikam je matirao Begovića na sammom stzartu meča, odgovor gostiju je stigao preko Čarlija Adama, Flečer vraća prednost "Crnim mačkama" sredinom prvog dela igre, a sve dileme oko pobednika Škot je otlkonio svojim drugim golom deset minuta pre kraja.

Svonsi je dva puta vodio protiv Njukasla, Gilf Sigurdskon je stigao Seska Fabregasa po broju asistencija, ali gosti uspevaju da odnseu bod sa "Libertija".

Boni je doveo "Labudove" u vođstvo, Sise je poravnao pred odlazak na odmor, Rutlidž početkom drugog dela igre vraća prednost domaćinu, a konačnih 2:2 postavlja sjajni Papis Sise svojim drugim golom 15 minuta pre kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke